Şeyimcan Durmazze.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5G8BAA.jpg
[/url] işte Türkiye böyle bir yer 1 tl kazanmak için otoban kenarlarında mendil satan çocuklar sırtlarında kağıt taşıyan insanlar zerre kadar değeri yokken böyle topların pizza yemek için İtalya'ya gitmesi o ülke senin bu ülke Benim keyif çatması toplumun top sevdiğinin kanıtıdır çünkü artık insanlar buna hevesleniyor işte ne kadar para kazanıyorsunuz diye soran muhabirin aldığı cevap :Kısa sürede büyük mesafe kateden Kerimcan Durmaz, "Ayda ne kadar kazanıyorsun?" sorusuna "Ayda ne kadar kazandığımı ben bile bilmiyorum artık. Bir yerden sonra saymayı bıraktım" cevabını verdi.

Bu haberi yadırgamak ya da kınamak için gelmedim.
Türkiye özgür bir ülke belli şartlarda belli kesimlerde.
Herkes istediği işi yapabilir dolaylı ya da yüz kızartarak.
Bu kişinin de çok para kazanmak için bu hallere girdiğini düşünmüyorum.
Toplum buna hevesleniyor kısmı ise bana göre tamamen yanlış bir cümle.
Farkındaysanız herkes dalga geçiyor bu kişi ile.

Sen bile bu konuyu açarken adından bahsediyorsun iyi kötü reklam ediyorsun bu şahsı
Şu forumda bu kişiden haberi olmayan insanlar kimmiş bu diyip bskıcaklar ekmeğine yağ sürdün aferim

Ne severim ne de sevmem.
Herkes özgür.
Birilerine hitap etmiş ki kazanmış.
Bize ne gerisinden.

Ne yapar ne eder bilmiyorum ama para kazanan kişilere karşı garezinizi anlamış değilim. İnsanlar bir şeyler yapıyorlar ki kazanıyorlar. Adamın eşcinsel olması ve çok para kazanması koymasın size. Sizde çabalayın sizde kazanın. O zaman ondan üstün olmayacaksınız elbette.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri