SeyhPeare.p

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]1kPe6W39Ba4[/YOUTUBE]:liv::u1::u3::u2: buna tarihci diyenin..
WYygJP.jpg
[/url][/IMG]

aynen manyak capsler yapmis millet

Ben 3 yıldır Shakespeare dersini boşuna mı gördüm?
Her şey yalan mıydı?
Mezun olurken "Hakkını helal et Shakespeare" diye pankart açamayacak mıyım?

Çok komik ahaha

Bu ve bunun peşinden gidenlerle dalga geçmemek elde değil ..

Birde buna üstad diyorlar ya bunu bişey yerine koyup davet edenler var

cok kaba ve saygisizsiniz buda sizi terbiyesiz yapiyor : )
herkesin inanclari, saygi duydugu pesinden gittigi insanlar farklidir.
kimse kimsenin kafasindakilerinin tipa tip aynisina inanmak zorunda degil ki boyle sey mumkun de degil.
benim inanclarima dogrularima inanmiyorsunuz diye ben sizle dalga gecip alaya mi vurmam lazim, ayni sekilde buda sizler icin gecerli.
adam arastirmasini yapmis medyaya konusmus. madem inanmiyorsun/z yap/in arastirmani/zi gec/in tvye sende/sizde anlat/in. Burdan laf ebeligi yapip , yok adami deli ilan edip pesinden gidip inanlarlada kafa bulmak vs sacma sapan seyler bunlar.

kimse kimsenin kafasindakilerinin tipa tip aynisina inanmak zorunda degil ki boyle sey mumkun de degil.
benim inanclarima dogrularima inanmiyorsunuz diye ben sizle dalga gecip alaya mi vurmam lazim, ayni sekilde buda sizler icin gecerli.
adam arastirmasini yapmis medyaya konusmus. madem inanmiyorsun/z yap/in arastirmani/zi gec/in tvye sende/sizde anlat/in. Burdan laf ebeligi yapip , yok adami deli ilan edip pesinden gidip inanlarlada kafa bulmak vs sacma sapan seyler bunlar.

birde gulucuk atiyor :liv: neyin avukatligini yapiyorsunuz kucuk hanim saygidan terbiyeden bahsetmissin konuyla alakasi neyse arastirmis boyle soyle yapmis diyorsun bu kadar sacma sapan insani aptal yerine koyan bir ruh hastasina yanlis yapiyorsunda mi demeyelim ? ancak alay gecilir bunun gibi tiplere sen benimsiyorsan oda senin safligin ne diyim.

Kendine tarihçi diyen bir bunağın milyonlarca insanın karşısına çıkıp dünyayı kendisine güldürecek bir iddia ortaya atmasının neresinden saygı gösterelim ?
Burada iki gündür soruyorum cevap veren yok .. FESLİ KADİR SHEKSPEARE'NİN MÜSLÜMAN OLDUĞUNA NEREDEN KANIT GETİRİYOR ?
Kendi de cevap veremiyor ..
Araştırma demişsin, bir başka konuda Shekspearenin hayatını yazdım burada .. Kim olduğu neler yaptığı çoluğu çocuğu dini dili vs .. Okudun mu ?
Elemanın tvlerde saçmalamasına sus ama sosyal medyada bu saçmalanmasına tepki gösterilmesine kız !!

Size göre peşinden gittiğiniz hiç kimse eleştirilemez .. Siz saygı duyuyorsanız herkes duymak zorunda .. Ne kadar saçmalarsa saçmalasın kimse bir şey dememeli !!

Terbiyesiz lafını da sana iade ediyorum .. Haddini aşarak terbiyesizlik yapıyorsun ..

yabani, aglim mi gulucuge mi takildin o kadar laf arasinda. elestirini saygi cercevesinde yap diyorum avukatlik vs yapmiyorum katilmamak sacma bulmaya hakkin var ama bu kimseyle dalga gecme hakki vermez.

eksen, ben bu adama katilanlarla dalga gecmemek elde degil dedigin icin sana terbiyesiz dedim. Bize gore pesinden gittigimiz insan elestirilmez demiyorum insan gibi elestir, saga sola asagilayici sozlerle elestiri yapilmaz. Ben bu adamin dediklerine inaniyorum diye bu sana benle dalga gecme hakkimi veriyor? Yada bu adamin dediklerine inananlarla dalga gecme hakki mi taniyor.
Ya Allah askina arastirmissin etmissin sen tarihci misin? Gizli belgelere erisimin var mi?
Arsiv dairelerine girip arastirma vs yaptin mi, ustelik ben kesin dogru diyor da demedim olabilir neden olmasin,ama olmayabilir de dedim. Ama artik nasil bir ofkeyse kendi bilgine olan guvenin burnunun ucunu gormene imkan vermiyor bak bunuda terbiyesiz dedigin icin yaziyorum lafin hakkini verim diye.
nerde senin dediginin aksini diyen insan hep uslup bozuklugu, bir sinir dalga gecmeler alaylar
bunlari okuyup arastirmadan tartisma adabi insanlarla iletisim nasil yapilir diye arastirmanda nacizane tavsiyemdir.

eksen, ben bu adama katilanlarla dalga gecmemek elde degil dedigin icin sana terbiyesiz dedim. Bize gore pesinden gittigimiz insan elestirilmez demiyorum insan gibi elestir, saga sola asagilayici sozlerle elestiri yapilmaz. Ben bu adamin dediklerine inaniyorum diye bu sana benle dalga gecme hakkimi veriyor? Yada bu adamin dediklerine inananlarla dalga gecme hakki mi taniyor.
Ya Allah askina arastirmissin etmissin sen tarihci misin? Gizli belgelere erisimin var mi?
Arsiv dairelerine girip arastirma vs yaptin mi, ustelik ben kesin dogru diyor da demedim olabilir neden olmasin,ama olmayabilir de dedim. Ama artik nasil bir ofkeyse kendi bilgine olan guvenin burnunun ucunu gormene imkan vermiyor bak bunuda terbiyesiz dedigin icin yaziyorum lafin hakkini verim diye.
nerde senin dediginin aksini diyen insan hep uslup bozuklugu, bir sinir dalga gecmeler alaylar
bunlari okuyup arastirmadan tartisma adabi insanlarla iletisim nasil yapilir diye arastirmanda nacizane tavsiyemdir.

" İnsan gibi eleştir " derken hayvan gibi eleştirdiğimi ima ederek terbiye noksanlığını bir kez daha ortaya koydun .. Konu içinde seninle dalga geçtiğim cümlemi göster de özür dileyeyim yoksa boşuna duygu sömürüsü yapma ..
Böylesi bir sığırımsal açıklama yapan kimseye saygı duymam, bu saçmalığa körü körüne inanan kimseye de acıyarak bakarım ..
Sen tarihçi misin diye sormuşsun :)
Sheakspere ile ilgili paylaştıklarım TARİHÇİLERİN ALINTILARIDIR ..
Bir doktor neşteri böbreğine değil de midene vurduğunda yanlış yere vurduğunu anlaman için DOKTOR MU olman gerekiyor ?

Millete terbiyesiz diyen ya da hayvan olduğunu iddia eden biri BANA ADAB İLE İLGİLİ TAVSİYE VEREMEZ .. Edebini takın cümlelerine dikkat et ..

Ayrıca boş yere duygu sömürüsü yapmayın .. Mısırlıoğlunun saçmalığının doğru olduğunu iddia ediyorsanız ORTAYA KANIT KOYACAKSINIZ KANIT ..

Böyle bir insana tarihçi diyen nesil yetişiyor. Gerçek tarihî bilmeyen, kendi kurduğu hayâl dünyasında yaşayan mâhlûkat. Ek olarak gerçek bir Atatürk düşmanı...

" İnsan gibi eleştir " derken hayvan gibi eleştirdiğimi ima ederek terbiye noksanlığını bir kez daha ortaya koydun .. Konu içinde seninle dalga geçtiğim cümlemi göster de özür dileyeyim yoksa boşuna duygu sömürüsü yapma ..
Böylesi bir sığırımsal açıklama yapan kimseye saygı duymam, bu saçmalığa körü körüne inanan kimseye de acıyarak bakarım ..
Sen tarihçi misin diye sormuşsun :)
Sheakspere ile ilgili paylaştıklarım TARİHÇİLERİN ALINTILARIDIR ..
Bir doktor neşteri böbreğine değil de midene vurduğunda yanlış yere vurduğunu anlaman için DOKTOR MU olman gerekiyor ?

Millete terbiyesiz diyen ya da hayvan olduğunu iddia eden biri BANA ADAB İLE İLGİLİ TAVSİYE VEREMEZ .. Edebini takın cümlelerine dikkat et ..

Ohooooo, sen genelledin bu konu altinda bu adama inanlarla kafa buldun global olarak sahsin kendisine yaptigin ithamlari geciyorum bile
Iyi valla senin dediklerinde bana absurd geliyor bende sana ruh hastami diyeyim
en son yapmayacagim seydir tanimadigim birine duygu somurusu yapmak
ayrica rica ediyorum lutfen ben hayvan gibi demedim, insan gibi elestir dedim
kor cahil gibi elestiri yapiyorsun diye.
Oldu o zaman tavsiyelerimizi de kendimize saklayalim zaten adim gbi emindim boyle yazacagindan bak bendede cahillik varmis anlamayana anlatma, sayginin s'sini bile bilmeyenle tartisma yapmaya calisiyorum.
neyse gideyim de terbiyemi download yapayim cahilligi atmam lazim zira terbiye eksikligi yapiyormus.

Ohooooo, sen genelledin bu konu altinda bu adama inanlarla kafa buldun global olarak sahsin kendisine yaptigin ithamlari geciyorum bile
Iyi valla senin dediklerinde bana absurd geliyor bende sana ruh hastami diyeyim
en son yapmayacagim seydir tanimadigim birine duygu somurusu yapmak
ayrica rica ediyorum lutfen ben hayvan gibi demedim, insan gibi elestir dedim
kor cahil gibi elestiri yapiyorsun diye.
Oldu o zaman tavsiyelerimizi de kendimize saklayalim zaten adim gbi emindim boyle yazacagindan bak bendede cahillik varmis anlamayana anlatma, sayginin s'sini bile bilmeyenle tartisma yapmaya calisiyorum.
neyse gideyim de terbiyemi download yapayim cahilligi atmam lazim zira terbiye eksikligi yapiyormus.
Türkçe anlatım ve dilbilgi eksikliğinden olsa gerek insan gibi değil dersen bu hayvan gibisin demektir zira kör cahillikde insani özelliklerdir.. Bunu da öğretmiş olayım .. Senin gibi terbiyesizlerin benden saygı beklemeleri zaten beyhude bir beklentidir.. Ne ekersen onu biçersin benim tarlamda.. İnsanların zekasıyla dalga geçen herkesi de kim olduğuna bakmaksızın gerek kafaya alırım gerek eleştiririm.. Kişi önce kendi aklına saygı duyacak .. Daha fazla muhatap olmayalım selametle ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri