Şeyhlere kul köle olun ..!!

Konu sahibi son olarak 45 gün önce görüldü
[YOUTUBE]KU1Nl1WgrsQ[/YOUTUBE]

Şirkbaz resmen secde edeceksiniz demiş ..

Sen de gel insanlığa hizmet etmek kötü bir şey değil -)

Koş. Köyde kamyonlarla erzak taşıyacak adam lazım. Hizmetine ada kendini.

Oturduğun yerden Münih'le Fifa oynayarak olursun elbet.

Etraf şirkbazlar ve bunlara kulluk yapanlarla dolu bir üstte ki şekilde görüldüğü gibi :)

Bunlar ki Fatiha suresini binlerce kez okurlar ama ne okuduklarını bilmezler .. Bilmezler " ALLAH'ım yalnızca Sana sığınır ve yalnızca Senden yardım dileriz " dediklerini ..
Elbette cahillik suç değil ama cahil olduklarını bile fark edememeleri kendi suçlarıdır ..

Sonra işte bu paylaştığım videoda ki şirkbazlar gelip bunlara ALLAH'lık taslarlar üstü kapalı .. Bunlarda bu şirkbazların ayaklarına kapanır alınlarını yere vurarak secdeye kapanırlar ve bu yaptıklarıyla cennetlik olacaklarını sanırlar :)

Geçmişte ki araştırmalarımdan edindiğim bilgilere göre bu şirkbaz tayfasının ciddi bir kısmı güçlü tılsımlar kullanıyorlarmış .. Zaten keramet peşinde koşan safımsı kalabalık da sihirlenmeye hazır bir vaziyette bunların ağlarına takılıyorlar ..

PEYGAMBER EFENDİMİZ ÖMRÜ HAYATINDA TEK BİR SAHABESİNE BİLE BENİM KARŞIMDA SECDEYE GİDECEKSİNİZ BENDE BAŞLARINIZA BASIP GEÇECEĞİM dememişken bunların bu iğrenç istekleri aslında çok şeyi anlatıyor anlayana ..

Daha peygamberimizi anarken salavat getirmiyorsun anca zırvala sen

Haha Allah dostlarına dil uzatma bir daha

Haha Allah dostlarına dil uzatma bir daha

Nerden biliyon bebe ALLAH dostu olduğunu ? ALLAH nerede söyledi sana BUNLAR BENİM DOSTUMDUR DİYE ? Niye zoruna gitti çocuğum şirk dolu videolu konu açınca .. ALLAH'tan başkasına taparsan zoruna gider elbet ..

Cok bekler seyhimiz:trip:

Ne tapmasi sen kendinden emin nasıl bunları söyleyebiliyorsun gaipten bilgi mi geliyor neyse Allah sana hidayet versin,

Ben olurum Seydam

Arkadaşım yanlış düşünüyorsun müslümanız rehberimiz Kuran peygamberimiz Hz. Muhammed s.a.v, yaradanımız Allah. Allah yolunda yapılan işlerde vesile olmak veya adanmak tabiki yararlı ve sevaptır yalnız bir kul'a kulluk ve kölelik ı-ıhh olmaz.
Ha ya benim düşüncem bu dersen burda vay sen böylesin şöylesin! Seni rezil rüsva edip senden daha rezil bir duruma düşecek değilim (bunu deyim olarak algıla)
Sonuçta ateist arkadaşlara gül uzatıp senin sırf bu görüşünden ötürü sana diken uzatırsam bu benim iki yüzlülüğüm olur.
Inatlaşıp germe boşver bence.

İçinizde ki kin kuyruk acınıza melhem olmasın .. Sapla samanı karıştırıp kendinize de güldürtmeyin :)

Benim tek söyleyeceğim gidin görün ondan sonra konuşalım kimseyi bağlamıyorlar kimseye zorla bir iş yaptırılmiyor temiz battaniye ve yastıkta verip misafir ediyorlar yemekte veriliyor insanlar kendi istek ve arzusuyla gidiyor şimdi onlara kalkıp kula tapıyorsunuz demek kimsenin haddi değil birçok kez gidip hata yapanlar da vardır onlara mal edilemez neyse isteyen istediği gibi düşünsün

Videoda ki gibi şirkbaz secde edeceksiniz başınızın üstüne basıp geçecekler diyorsa ORADA ŞİRKİN EN BÜYÜĞÜ vardır .. Bu video da ispatıdır .. Şeytanın vücud bulmuş hali işte bunlardır .. ALLAH'tan başkasına secde edilmez edenler de KULA TAPICILARDIR ..

Geri