seyfi dursunoğlu

Konu sahibi son olarak 293 gün önce görüldü
heralde bu ülkede en çok sevdiğim insan kendisidir. çok tatlı ya. çok zeki, çok komik. inanılmaz bi adam. keşke kendisine bi kere sarılabilme şansım olsaydı.

her insan farklı karakterleri sever sevginiz normaldır ben hülya avşarı severim:hıı:

ay olabilir kıııs. bu gece göndereyim mi seni? bu gece kanal d de çıkıyormuş ama canlı olup olmadığını bi sordurayım du.

bebeyim kanal d çekimi dün yapılmış. geceyi dostlarıyla sakin geçiricek diyorlar ama o illaki yine çıkar bi yerde. aklımdasın şaapıcaz. bütün genç kızlarımızı ünlülerle sarıltıcaz.

sana yok elandiel.

bebeyim kanal d çekimi dün yapılmış. geceyi dostlarıyla sakin geçiricek diyorlar ama o illaki yine çıkar bi yerde. aklımdasın şaapıcaz. bütün genç kızlarımızı ünlülerle sarıltıcaz.

sana yok elandiel.

Niçin?

Kantocu Huysuz.d

Hem güldürür hem düşündürür..

Peçete reklamı fiyasko.:mrslkm:

katıldığı/sunduğu programları mümkün olduğunca izlemeye çalışıyorum. bi tanesinde şöyle bi şey söylemişti: "insan sevdiği birini kaybettiğinde kalbinde kırk tane mum yanar. her geçen gün o mumlardan biri söner, son muma gelene kadar acısı azaldıkça azalır. ama o son mum hiç sönmez."
çok hoşuma gitmişti bu, yaşından ötürü muhtemelen tüm aile fertlerini kaybetmiştir ve onları düşünerek söyledi galiba. hiç evlenmemiş ve çocuğu da yok. hüzünlü bi hayatı var gibi duruyor, bu adamı ailemden biri gibi seviyorum ve çok iyi kalpli biri olduğuna inanıyorum.

Sevdiğim nadide sağ sanatçılardan biridir, uzun ömürler dilerim. Muhteşem bir insan, çok saygı ve sevgi hissediyorum kendisine, komedisi de bana cuk diye oturuyor üstelik. Tam keşke bir biyografi yazsa diyordum ve hemen arattım belki vardır diyerektenn, meğer varmış yaa, "Katina'nın Elinde Makası" adında. Hemen edineceğim. :hppy:​

Hayatimda tanidigim en hazir cevap insan, Mehmet Ali Erbil gibi bunun da Turk halkinda limiti sinirsiz, fekat kiyasliyacak olursak ben Seyfi Dursunoglunu tercih ederim. Kivrak zekasi, hazir cevapliligi istemsizce gulumsetiyor.

Canlı yayın yaptığı bir yarışma programında izlemiştim gerçekten kendisine hayran kalmamak elde değil bana nedense hep Zeki Müren'i hatırlatır ondan ötürü de severim..

bunu yıka bardak bile silersin ne ya djjfjdjdkdkskd

fehmi dalsaydı'yı bilen var mı. seyfi beyin yeniden yaratılmış hali gibi. nesilden nesile aktarılsın bu insanlar............

Geri