Seyahat etmeyi seven insan

Konu sahibi son olarak 33 gün önce görüldü
ben bu kadarı değilim herhalde öbjbjbj çünkü çok etmiyorum… etsem ben de maceraperest olabilirdim… ama severim, bu ara da uzun uzun yolculuklar çekiyor canım. :(

İş ya da gezi amaçlı olması fark etmiyor ve seyahat etmeyi severim.

yarım kalanları tamamlamam lazım
sonrası güzel olacak

Haset bir yorum yapayım;

ipsiz sapsız, işin gücün yok mu deli şeyi yemiş gibi gezip durursun, bu para nereden geliyor kardeşim bu ne özgürlüktür, Nil Karaibrahimgil Özgür Kız mısın sen, sen gezen adam mısın, gel buray anlat.

Gez babam gez, iş yok güç yok, seyip bu seyip.

Gülhan'ın Galaksi Rehberi vardır hatırlar mısınız? Gülhanınki bu tarz programların en tatlısıydı diyebilirim. En azından benim için öyle. O zaman daha çok gençken bu tarz bir iş yapmanın beni çok mutlu edeceğini düşünmüştüm. Seyahat etmeyi çok seviyorum. Yeni şeyleri deneyimlemek benim için çok keyif verici.
Hayat arkadaşım da benim gibi ve çocuğumuz da alışsın diye uğraşıyoruz. Bakalım havalar ısınınca gökçe'ye birtakım küçük sürprizler yapacağız kdjdh

Gülhan'ın Galaksi Rehberi vardır hatırlar mısınız? Gülhanınki bu tarz programların en tatlısıydı diyebilirim. En azından benim için öyle. O zaman daha çok gençken bu tarz bir iş yapmanın beni çok mutlu edeceğini düşünmüştüm. Seyahat etmeyi çok seviyorum. Yeni şeyleri deneyimlemek benim için çok keyif verici.
Hayat arkadaşım da benim gibi ve çocuğumuz da alışsın diye uğraşıyoruz. Bakalım havalar ısınınca gökçe'ye birtakım küçük sürprizler yapacağız kdjdh

gülhan'ın bebeği olunca onu da kanguruya koyup seyahat etmisti, program yapmıştı sanki
doğru hatırlıyorsam tabi .p

Sabit kalmayı sevmiyorum. Seyahatten çok taşınmayı seviyorum ben galiba.

Geri