Sey ben pasta yaptimda :))))

Konu sahibi son olarak 3815 gün önce görüldü
keroLaynöbür dünyada iki elim yakanda olacak. gece gece karnımı guruldattırttın, vabalı boynuna :honk:

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lutfen: yaa deme oylee :( aglarımmmmmmmmmmmmmmmmmm :hih:

öbür dünyada iki elim yakanda olacak. gece gece karnımı guruldattırttın, vabalı boynuna :honk:

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lutfen: yaa deme oylee :( aglarımmmmmmmmmmmmmmmmmm :hih:[/SIZE][/COLOR][/FONT]

bizde böle gardaş işine gelirse :torpu:

öbür dünyada iki elim yakanda olacak. gece gece karnımı guruldattırttın, vabalı boynuna :honk:

tamam bana uyar, beyin ikizim askere gidince yeni bi eküriye ihtiyacım olacak zaten :torpu:

Beni başkalarının yerine koyamazsn cnm tmm mı .s .s

evet, aceleye gelmiş. Krem şantisiz daha güzel olabilirdi ama yine de iyiydi be kanks. ellerin dert görmesin :cici:

dün bitirdim o pastayı. şarap gibi yapmışım kanks. durdukça bi güzel olmuş ki valla divanda yiyemezsin öylesini. bundan sonra yapıp birkaç gün bekleticem. sonra servis yapcam :dyg:
afiyet olsun :cici:

dün bitirdim o pastayı. şarap gibi yapmışım kanks. durdukça bi güzel olmuş ki valla divanda yiyemezsin öylesini. bundan sonra yapıp birkaç gün bekleticem. sonra servis yapcam :dyg:
afiyet olsun :cici:

son kullanma tarihinden bi kaç gün önce tüketelim bir dahakine, bende merak ettim nan şimdi :D neyse kanks yatmam lazım. lanet hafta boyunca uyuyamadım :s: iyi geceler görüşürüz yarın :srl: :hello:

evet, aceleye gelmiş. Krem şantisiz daha güzel olabilirdi ama yine de iyiydi be kanks. ellerin dert görmesin :cici:

bence guzel olmusturda ne pasta hevesımmız kaldı bogazımızaa dugumlendı :T: resmen dovdu bızı fghdj:benmi:

son kullanma tarihinden bi kaç gün önce tüketelim bir dahakine, bende merak ettim nan şimdi :D neyse kanks yatmam lazım. lanet hafta boyunca uyuyamadım :s: iyi geceler görüşürüz yarın :srl: :hello:

iyi geceler kanks, ben de daha dizi izlicem. yarın görüşürüz :kiss:

bence guzel olmusturda ne pasta hevesımmız kaldı bogazımızaa dugumlendı :T: resmen dovdu bızı fghdj:benmi:

ya bırrak, dizi izleyemedim senin şu pastan yüzünden .s.s adamlar insanları kılıçtan geçiriyor ama senin pastan gözümün önünden gitmiyor .s.s tüm konsatrasyonumu dağıttın gece gece :pat:

ben naptım yaaa. yaptıgım yorum keronunkineydi. neyse zaten seninkiler de farklı görünmüyor. eminim şekeri ayarlayamamışsındır. gerçi fark etmez ben her türlü götürürüm de... gider ayak gıcıklık yapayım dedim napiyim... :hö:

kanks sen iyi ya da kötü yap. beklet. ben gelicem keroLayn :dyg:

oLur oyle seler Muhabbetınız bozulmasın :))

Geri