Sex on the Beach

M
  • Kullanıcı Maria puder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Amele içkisi, mekana girişte ücretsiz shot bardağında verirler, ayıp olmasıın diye alır 2 adım sonra kenara koyarsın. Şişe açtırmak isteyen fakir kesim içeceği. ismi kulağa hoş geliyor sadece. Hayaller şanzelize, gerçekler bağcılar

içmeyeni dövüyolar içkisi , ogün ilaç kullanmışların arkadaş ortamında rezil olmamak amaçlı istediği içki birde içine şemsiye tarzı maskot koyarlar iyice kolpalaşır içki olmaktan çıkar okadar masum bir içkidirki imam yüzünü onla yıkasa abdesti kaçmaz günaha girmez sanırım

sex yaziyor haram.

Bir çok kişinin tadını bilmediği ama adını duyduğu zaman şöyle böyle dediği içki
Eminim buradakilerin de bir çoğu tadını bilmiyordur

İçkiyi Sevmem, alkolu içmekten nefret ederim, Fakat Ex Yuttuğumda 1 Şişe votkayi Tek başıma devirrim. :$
Mesala bu Hafta sonu yani önümüzeki Cumartesi Akşamı Bir ev kiraladık Sabaha kadar orda Patlıcaz 2 Tane votka almayı düşünüyorum yanında ;d

Sex den sonrası yalan
Yani cümlede

Yaz gelse de şöyle tatile çıkıp beach'te sezlonga uzanıp elime kokteylimi alip gozluklerimin altından etrafa bakıp bir yudum alsam ve sonra koşarak denize dalsam :(

bana göre anlamsız bir içecek bunu içip çakırkeyif bile olan yoktur sanırım

O değilde Malibu şişesine bakarak süt ile isteyen insan gördüm ya.

guncel dns var mi? giremiyorum bu siteye.

Eğer herhangi bir otelde staj deneyiminiz olmuşsa bu içki ile ilgili bir soru sorulduğu zaman yabancılardan 'Sex on the bitch... with you? :)))' şeklinde komikliğe vurulmuş abazalığa maruz kalırsınız.

Geri