Şevval Dursun Kimdir?

• Kullanıcı oxew
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Konu sahibi son olarak 4515 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şevval Dursun, Kocaeli ilinde mustafaüstündağ ilköğretim okulu 8. sınıfa giden 14 yaşında bir kızdır. Tarih, mitoloji, arkeoloji ve edebiyattan hoşlanır. Sınavlardan yüksek not alır ve bununla gurur duyar. Müzik zevkleri çeşitlidir. Moda alanında hiç bir trende bağlı kalmaz. Beşiktaş takımını tutar. Aslen Karabüklüdür. Kitap okumaya bayılır. Bir günde (rekoru) 527 sayfa kitap okuyabir ve kitaplardan çok şey öğrenir. Kaliteli esprilere bayılır. Roma hayranıdır. Fotoğraf çekmeyi ve tarihi eser görmeyi çok sever. Arkadaşlarına çok bağlıdır. Çok canayakındır. Herkesle dostluk ilişkileri kurabilir. Çocukça davranışlar sergileyen erkeklerden hoşlanmaz. Kitap yazmayı ve ilginç bilgiler okumayı sever. Kola içmez. Hırslıdır, cesurdur, bazen çılgınlıklar yapabilir, hatalarını kabullenir (yani genellikle:cici:)

Not: Müzik onun hayatıdır.
Bir not daha: kendimden 3. tekil şahıs olarak bahsetmak çok garip geldi :icon_smile:

Ne kadar küçüksün öğrencilerim kadar. Ama çok güzel özelliklerin var. Kitap okuma rekoruna bayıldım. :srl:

Vay küçük olmana rahmen çok güzel anlattın kendini sen öyle :) İnşalalalh bol bol gezersin sen :) istedğin mesleğede ulaşırsın :) Kültürlü küçük hanım seni :)

Sen neymişsin be genç bayan :) Helal sana çok güzel anlatmışsın kendini :)

Çok teşekkür ederim. Bir çok kişi sizin gibi düşünüyor, çok şanslıyım. Keşke herkes böyle kültürlü olsa... Fakat çoğu arkadaşım yaşlarının getirdiği özelliklere kapılıp gidiyor, ben de bu özelliklere takılmamaya çalışıyorum. :)

Maşallah sana hayatta istediqin hersey qönlüne qöre olsun qüzelim :)

Çok güzel özelliklerin var . Ama bunların hepsini bir anda soylemek yerine izin ver başkaları seni keşfetsin. Seni anlamaya çalışsın. Hazır bilgi koyma insanların önüne. Şaşırt onları ;) Senin hakkında aa bak ne kadar kültürlü bilmedigimiz yonlerin var desinler. Şimdi herkes seni tanıyor evet bu da güzel. Çogumuz seni kültürlü bir birey olarak tanıyoruz artık. :)

ee tekrar diyorum o zaman güzel tanıtım,yüzün hep gülsün ..:)

Yalnız senden yaşça büyük insanların, senin gibi uslubu ve cümle kurma kapasite olmadığını farkettim.. Tebrik ederim seni :)

akıl (ve kültür) yaşta değil baştadır diyorum. Belki büyüklerin kitap okumaya ayıracak vakitlari olmadığı içindir. :)

Çok güzel özelliklerin var . Ama bunların hepsini bir anda soylemek yerine izin ver başkaları seni keşfetsin. Seni anlamaya çalışsın. Hazır bilgi koyma insanların önüne. Şaşırt onları ;) Senin hakkında aa bak ne kadar kültürlü bilmedigimiz yonlerin var desinler. Şimdi herkes seni tanıyor evet bu da güzel. Çogumuz seni kültürlü bir birey olarak tanıyoruz artık. :)
bir insanı anlatmak tek bir sayfayla olmaz. Bu nedenle soru sormasını bilen insanların soruları mutlaka çıkar :)

14 yaşındaki birine göre ne kadar güzel anlatmışsın kendini, memnun olduk :)

teşekkürler ben de kayıt olduğum için memnun oldum.

seni tanıdığıma m.o abicim bu hayatta başarılarının devamıni dilerim oxew

bir insanı anlatmak tek bir sayfayla olmaz. Bu nedenle soru sormasını bilen insanların soruları mutlaka çıkar :)

Şu cümleyi kuramayan sınıf arkadaşlarım var, büyümüş de küçülmüş sevgili genç arkadaş.

Aramıza hoşgeldin, güzel bir giriş yazısı olmuş.

Çok teşekkür ederim. Bir çok kişi sizin gibi düşünüyor, çok şanslıyım. Keşke herkes böyle kültürlü olsa... Fakat çoğu arkadaşım yaşlarının getirdiği özelliklere kapılıp gidiyor, ben de bu özelliklere takılmamaya çalışıyorum. :)

Ne yalan söylim diğer konuda çocukca davranan erkeklerden hoşlanmam'
kısmını görunce yaşla baglantı kurarak sanırım 14 yasındakı insanın arkadası yada dıyalogu tabıkı cocuklarla olucak ne beklıyorsun kı gibi bişey geçmişti aklımdan ama bi anda bu denli bi yorumdan sonra ne demek istedıgını daha iyi anlayıp düşünduklerımın mahcubıyetını yasadım kendı içimde .(en azından şuanlık yada şimdilik)
neyse söylemeden geçmiyim dedim .
tekrar hoşgeldin .

ama bi anda bu denli bi yorumdan sonra ne demek istedıgını daha iyi anlayıp düşünduklerımın mahcubıyetını yasadım kendı içimde
çok teşekkürler :)

Vay be ne çocuklar var biz sizin yaşınızdayken kumda top oynardık

biz hala oyun oynuyoruz. bazen futbol oynuyorum bazen voleybol vb.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri