Sevtap Özaltun Kimdir?

Konu sahibi son olarak 2599 gün önce görüldü
Ulan İstanbul Dizisi Derya kimdir ? Sevtap Özaltun hayatı - Ulan İstanbul Dizisi Sevtap Özaltun kimdir - Ulan İstanbul Dizisi Sevtap Özaltun, Derya kimdir - Ulan İstanbul Dizisi Sevtap Özaltun hayatı - Ulan İstanbul Dizisi Sevtap Özaltun biyografisi - Sevtap Özaltun - Ulan İstanbul Dizisi Sevtap Özaltun hakkında - Ulan İstanbul Dizisi Sevtap Özaltun hakkında bilgi

Doğum Tarihi 12 Eylül 1984 Doğum Yeri Artvin Eğitim Durumu Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü

Oyuncu Aşk, Fatmagülün suçu Ne, Canım ailem, Hakkını helal et gibi dizilerde rol almıştır.

Oyuncu şu sıralar Kanal D ekranlarında yayınlanacak Ulan İstanbul dizisi ile tekrar ekranlar da olacak​

Sevtap Özaltun Kimdir?

Dizi ve tiyatro oyuncusu olarak tanıdığımız, aktif kariyerine 2010 tarihinde adım atan Sevtap Özaltun, 1984 tarihinde Artvin’de dünyaya gelmiştir. Artvin’de temel eğitimini alan ve lise eğitiminden sonra Haliç Üniversitesi Konservatuarı, Tiyatro bölümüne giren oyuncu başarıyla tamamladığı eğitimi sonrasında ilk kez reklam filmlerinde yer alarak kariyerine adım atmıştır.

Anne ve babası ayrı olan, çocukluk yıllarında oldukça zorlu dönemlerden geçen Sevtap Özaltun, bugün, kariyerinde çok fazla yapımda yer almamış olmasına karşın önemli projelere dahil olma başarısını göstermiştir. Yapı Kredi, Turkcell, Bebelac gibi ünlü markaların reklamlarında yer alan oyuncu aynı zamanda bir sakız markası için de çalışmıştır.

Kanal D ekranlarında 2010 – 2012 yılları arasında yayınlanan o dönem büyük tartışma konusu olan Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde Asude karakteri ile ekranlarda yer alan Sevtap Özaltun, bu dizi sonrasında bir süre ekranlardan uzak kalmasına karşın AŞK isimli yapımda canlandırmış olduğu Ece karakteri ile ekranlara dönüş yapmıştır.

AŞK yapımından sonra 2014 yılında yine Kanal D ekranlarında bir yaz dizisi olarak yayınlanmaya başlayan Ulan İstanbul dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Sevtap Özaltun, bu dizide Derya karakteri ile ekranlara gelmiş, diğer yapımlardan çok daha fazla öne çıkarak Türkiye’nin tanıdığı isimlerden birisi olmuştur. Oyuncu son dönemde kariyerini dizi odaklı projeler ile sürdürmektedir.

Geri