Sevmediklerinize seviyormuş gibi davranabilir misiniz?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
Sevmediklerinize seviyormuş gibi davranabilir misiniz?

Hayır. Duygularımı aşırı belli eden biriyim. Sevdiğimi de sevmediğimi de iliklerine kadar hissederler…

Yoo hatta sorarlar beni seviyormusun diye

Gözümden düşenin gözünün yaşına bakmam.

Mesela kim? Müstakbel işe yaramaz kayınçom mu? İtin götüne sokarım hiç acımam. Ablasına dua etsin yemin ederim tam dayaklık. Ya bu kayınçoların kime ne faydası olmuş ya? Kımıl zararlısı. Bir dünya güzeli ablasına bak, bir bey babanın ekabirliğine bak, bir de buna, böylesi işte görüyorsunuz balkanların en şahane kayınvalide sultandan böyle herif nasıl çıkar?

Para ister, araba ister, iş ister, şuraya uzansak yok demez, terbiyesiz herif, defol.

Olmayan kayınçoma kurulmak üstüne üstüme yoktur Allah affetsin.

kesinlikle hayır
çok belli ederim

Yapıyorum mecburi. Niye yapmayayım ki? Sanki beni sevdiğini zannettiklerim gerçekten seviyor mu? İsteyen istediğini alıyor, alışverişte dengelemeye çalışıyorum kefeleri...

hayatın içinde bazen hoşlanmadığınız, sevmediğiniz insanlarla muhatap olmak zorunda kalabiliyorsunuz ama muhatapsınız diye de seviyor gibi yapmaya gerek yok. dümdüz insansı bir iletişimi sağlamak yeterli. sevmiyorsan seviyor gibi davranıp ne kendini zora sokacaksın, forumda mıyız sanki…

Real hayatımızda sevmesek dahi aynı ortamda çalışmak zorunda olduğumuz yada aile fertleri atsan atılmaz satsan satılmaz cinsten kişiler oluyor ne yazıkki seviyormuş gibi yapmam olması gerektiği gibi davranırım

evet gerektiğinde insan kullanırım

Seviyor gibi yapmam fakat sevmediğimi de belli etmem

Ben oğlak burcuyum yüzümdeki tiksinme ifadesini asla saklayamam.

yejJYP.jpeg

Maalesef yaptığım olabiliyor...

1710531496477.png

buna ragmen ayni ortamda bulunabilir ve kibar davranabilirim (cok ve uzun olmadigi surece). sevmiyoruz diye tuhaf veya kotu davranislarda bulunmayiz yani.

Geri