Sevmedıgınız uzak durdugunuz uyeler kımler?

Konu sahibi son olarak 1938 gün önce görüldü
Sevmedıgınız uzak durdugunuz uyeler kımler?

Herkesi sewerim bana bir adim atana 1000adim atariz kıpss

Sevmediğim demeyelim de hoşlanmadığım, yıldızımın barışmadığı, hazzetmediğim, yazık sorunları var galiba, hahahaha tipe bak dediğim birkaç kişi var. Yazayım mı?

Benim öfkem de kızgınlığım da anlık ben sanalda kimseyi görmeden hayatımın merkezi yapıp çok ciddiye almıyorum ki kızayım. Haaa Lafımı da esirgemem o başka. Beni sevse ne sevmese ne dış kapının mandalı hayatımda.

Ama biri var ki onu her yerden engelledim.

@Almi boş ol boş ol boş ol ahahaaasss

Benim öfkem de kızgınlığım da anlık ben sanalda kimseyi görmeden hayatımın merkezi yapıp çok ciddiye almıyorum ki kızayım. Haaa Lafımı da esirgemem o başka. Beni sevse ne sevmese ne dış kapının mandalı hayatımda.

Ama biri var ki onu her yerden engelledim.

@Almi boş ol boş ol boş ol ahahaaasss
Ya 10 kere de boş ol desen benden kurtulamazsın shddbsbbs bizim yasalar öyle çalışmıyor kanguru yasaları aahaahahaha

Cok var coooook. Sinirlerime hakim olamayip dumduz sovebilecegim kisiler var. Mesela ne soylerse soylesin cevap bile vermeyecegim kisiler var. Tahrik edip kudurtup biraktigim kisiler var. Var iste reis. Ama X tusuna basinca hepsi bitiyor.
Tskler..

aktrol tayfası bir nickten ibaret olan kişiler erkekmi kadınmı belli değil. bi ses mes atın konulara sad..s

-Forumdaki sürü zihniyetiyle takılan troller, trolliçeler..
iki yüzlü, samimiyetsiz ve sahte takılan sürü mantığındaki bazı sözde kızlar.. Birbirlerine yalakalık ve yağcılık dışında başka bir espirileri yok.. Tek kelime ile mide bulandırıcılar..
-Adaletsiz Forum yönetimi
-Küfürbaz ve takıntılı bazı üyeler..

"Selam ekteki konuda imla hatası yapmışsınız düzeltebilir misiniz" diyorum. "nişanlıyım ben" diyor. Şimdi buna sevmek sevmemek değil de nasıl yakın duracaksın?

Bir kişi de nick yazmamış, sinsi sinsi laf sokmaya geldi mi herkes uzman.
Bu tür konuların açılması hoş değil :)
Doktora bak hele, sanane imla hatasından, sen doktorsun sanki adamın dalağı yanlış yerde.. imla hatası falan hikâye, resmen yürüme taktiği ahah.

• Beğen
Tepkiler: ne
Sevmedigim tum uyeler, birbirleriyle mic mic zaten :D Tencere yuvarlanmis, kapagini bulmus misali. Hic sasmaz .p

Ahmet Kaya söylüyor;

Kod adı Bahtiyarr

Herhangi birini sevmeyecek kadar değer veremiyorum. Forumda bir nimet olarak gördüğüm "Yoksay" özelliği ile yok ediyorum genelde. Bu özellik bana göre forumun kanalizasyon borusu işlevini görüyor. Bir pislik mi var? Yoksay, yani sifonu çek, kanalizasyon borusundan akıp gitsin ve daha temiz bir içerikle devam et.

Geri