Sevmediğiniz insanları zorbalıyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü

Sevmediğiniz insanları zorbalıyor musunuz?​

Bazen evet bazen hayır…

Evet üstlerine binip DEH diyorum

Uzak dururum çünkü sevmediklerime ayıracak 1 sn bile benim için zaman kaybıdır.

Genel olarak malesef kulturumuzun bir sorunu da bu. Zorbalik yapmak marifet saniliyor. Farkliliklara ragmen, bir arada yasamayi ogrenememizin bir nedeni de bu.

Sevmedigim kisilere karsi uzak durmayi tercih ediyorum. Laf dalasina girmek veya tartisma boyutuna getirmek, hic sevmedigim durumlardan birisi. Cocuklarimiz adina da en cok uzuldugum, icimi tedirgin eden de insanlardaki bu piskinlik. Zorbaliga ugrayan cocuga, sen de bu kadar pisirik olmasaydin diyebilecek cureti gosteren dusuncesizlik. Ayni sekilde, zorbaligi yapanin da bir tedaviye ihtiyaci oldugunu anlayamayan anne babalar vs.

Gelecek nesilin mutlulugu ve saglikli bir sekilde buyuyebilmesi icin ciddi yaptirimlarin getirilmesini dusundugum de bir alan ayni zamanda.

sevmediğim insanla elimden geldiği kadar huhatam olmamaya çalışıyorum

Zorbalarim ama sonra ben bisi yapmadimki naptim ben sana sòlermisin? Diye ortalarda dolanirim
Saka saka kimseyle fazla muhattap olmam bana laf atilmadigi surece.

Genel olarak malesef kulturumuzun bir sorunu da bu. Zorbalik yapmak marifet saniliyor. Farkliliklara ragmen, bir arada yasamayi ogrenememizin bir nedeni de bu.

Sevmedigim kisilere karsi uzak durmayi tercih ediyorum. Laf dalasina girmek veya tartisma boyutuna getirmek, hic sevmedigim durumlardan birisi. Cocuklarimiz adina da en cok uzuldugum, icimi tedirgin eden de insanlardaki bu piskinlik. Zorbaliga ugrayan cocuga, sen de bu kadar pisirik olmasaydin diyebilecek cureti gosteren dusuncesizlik. Ayni sekilde, zorbaligi yapanin da bir tedaviye ihtiyaci oldugunu anlayamayan anne babalar vs.

Gelecek nesilin mutlulugu ve saglikli bir sekilde buyuyebilmesi icin ciddi yaptirimlarin getirilmesini dusundugum de bir alan ayni zamanda.
Zorbalığın da bir çeşit taciz olduğunu kabul etmiyor ve normal göstermeye çalışıyorlar.
İnsanları sevmek zorunda değiliz ancak o kişiyi alaya almak, sataşmak ne yazık ki tacizdir.

Eskiden uğraşırdım, artık zevk vermiyor.

Eskiden arada bulasirdim, bi boyle yoklardim. Severdim oyle aksiyonlari. Ama hic yanasmiyorum artik. Yaslanmisim heralde. Ama son derece sessiz ve sakin ayrica cekingen olan yegenime gecen biri zorbalik yapmis okulunda. Gidip paralayacagim ama 4 yasinda bebe. Ne yapacaksin iste. Neyse olmadi annesini yolayim..

Geri