Seviyorum Deyince Sevmiş Olmuyorsun

Konu sahibi son olarak 3721 gün önce görüldü
Aynı evde yaşamayı düşündünüz mü hiç ? Onun her halini görmek bilmek Her haline katlanabilmek , öfkeli Hassas Tükenmiş yada çok hercai . Nelere katlanabilirsiniz onun için ?
Şayet sevmek mesaj yazmak mesaj beklemek özlediğinde görüşmek zaman geçirmek olsaydı Mecnun dağları delmezdi. Yada Birbirini Senelerce beklemiş insanlar ?
Sorgulayın bakalım nelere katlanıyorsunuz ve nelere katlanırsınız ? Kelime anlamını çıkarınca geriye size ne kalıyor bakmak lazım (;​

aşk ,tutku ve alışkanlıkla karıştırmayalım.sevgi yelpazesi çok geniş.

Bir "pygmalion" değilsen, gerçekten sevmiş olmuyorsun.
Aşk evrensel yara birimidir.
Bu yarayı deşip üstüne tuz basmayı göze alabildiğiniz vakit, seviyorsunuz demektir.

vakti zamanında sevmiştik de artık öyle severmiyim şüpheli.

gerek de yok gerçi herşeyin haddi hesabı olmalı.

Yok Sevemezsin kendimden biliyorum.

Ben zaten seviyorum deyince sevmiş olunmuyor diye seviyorum diyemeyenlerdenim:)

Sevmediğime asla seviyorum diyemedim. Doğrucu davudum ve 40 köyden sınırdışı edildim. Beni sevdiklerini ve bunu gizlediklerini biliyordum. Dememişlerdi oysa...

Sevmek zor zanaat işçilik ister ;)

Sevmek zor değil aşkla sevmek zor. Yoksa ben kolay severim, insanları , hayvanları ,doğayı vs.

Aşkla sevmek zor geliyor bize, artık pek gerçekliği kalmadığından sanırım. Yoksa sevmekten kolay ne var:)

Sevmek zor değil aşkla sevmek zor. Yoksa ben kolay severim, insanları , hayvanları ,doğayı vs.

Aşkla sevmek zor geliyor bize, artık pek gerçekliği kalmadığından sanırım. Yoksa sevmekten kolay ne var:)

Olur mu canım 7/24 tweet watsapp web cam bunlar aşık ve sevdalı insanların sevdiklerini ispat etme halleri .
Bknz; senin için android telefon aldım .$

Köpeğide seversiniz,kurbağayıda seversiniz ağacıda;
Yaradana aşık olusunuz,birde kalbinize hitap edene.

Sevgi bir tezdir. Bunun antitezi kin ve nefrettir. Bunların sentezine de aşk denir. Sevgiden daha üstün görünen, uğruna bütün fedakarlıklar yapılan aşk aniden sönebilir. Yaradana olan sevginiz ile yaradılan köpeğe olan sevginiz aynıdır. Aşk ile karıştırmayınız. Aşk edepsizdir...

Misal ben köpeğe saygı göstermiyorum sadece sevgi gösteriyorum
yaradana sevginin yanında saygı gösteriyorum fark da bu olsa gerek.
Ayrıca yaradana itaat duymakda başka bir fark olmalı,
Tezle antitezle ilgili bilgilerim yok açıkcası kör cahil konuşurum

Aşkta , arsiz ,gurursuz , hırçın , vefasız ,hadsiz bencil hatta kötü dahi olabiliyorsun ama okadar tatlı geliyor ki kör oluyorsun anlik tad versede acısı ömür sürerken , Sevgi ağır ağır içine sine sine bir örümcek ağının inşaa edilisi gibi derin ve sağlam ..

Köpeğe neden saygı göstermiyorsun? O mu istedi köpek olmayı? Ayrıca sevdiğin her bir varlığa aynı anda saygı göstermiş olursun...
İtaat ayrı sevmek ayrıdır.

Benim frenkanslar bozuk öylese affoluna

Geri