Seviyorum dediğinde inanmaması

Konu sahibi son olarak 4519 gün önce görüldü
Herkesi seven birinin esas olarak gerçek aşk olarak gerçek olarak sevmesi ama bu seferde karşı tarafın inanmaması..

Neden inanılsın yada neden inanılmasın ? hepimiz bitki oldukta bazıları güneş yada su olmak gibi istisnai durumlara mı düştü ? Biri sizi sevdiğini söylüyorsa doğruluğunu sorgulamak o kişinin sevgisine muhtaçlığının bir göstergesi.Sürekli obsesif ruh haliyle ya beni sevmiyorsa kaygılarıyla kendinizi yemek yerine benliğinize sarılın.Sizi seven yanınızda olacaktır.Sorgulamasanızda,araştırmasanızda,birşeyleri dikte etmesenizde olacaktır merak etmeyin.Güzel bir formül önerebilirim;Beni seviyor musun ? Banane ve teşekkürler.Hayat yolumda yanımda olmandan onur duyarım,Beni sevmiyor musun ? banane ve iyi günler.Kal yada git bir önemi yok.Aaa Murat ne yaptın seni sevdiğini söyleyen insana banane denilir mi ? ah işte benim mistik önyargıya maruz kalmış terbiyesizliğimin tılsımıda orada zaten.Her güzel söz kalpten çıksaydı,dünyada savaş olmazdı.Her öpücük sevgi göstergesi olsaydı fahişeler baştacı edilirdi değil mi arkadaşlar ? Demek istediğim o ki.Seven insan göze soka soka sevdiğini açıklama zorunluluğu altına girmez.Sevgi hatırlatmalarla sorgularla açığa çıkacak birşey değildir.Biri sizi sevdiğini söylüyorsa kalbinizi o sevginin kazığına bağlamayın.Kalbinizin bir kenarında ''Banane''niz olsun.Sizi seven sizi izler ve düşünür yanınızda olduğunu hissettir.Aptal kaygılara düşmenize izin vermez.Ne garip değil mi ? Her insan bunun farkında olduğu halde ısrarla aksini düşünüyor.Kimbilir belki karşısındaki kadar kendisini sevmeyi akıl edemediği için.

Seviyorum kelimesi, ne kadar ele ayağa düşmüş ki, söylendiğinde artık ciddiye alınmama durumu...:D

Sevgi konusu olunca ben uzatmam beni gerçekten biliyorsa boyle şeyleri sorgulamaz.Olur da sorgulandi diyelim ozaman da ben olmam.

Gözlerine bakarak söyle ki bi anlamı olsun.

Kuru kuru seviyorum diyince inanmamak artık normal.
Sevgini gösterecek bir şey yapmadıysan eğer -.-
Bende herkesi seviyorum hümanistim de.

Hayatinda bi kere ezel dizisini izlemis insan evladi kadinlara katti surette asla ve asla guvenemez bak gene aklima geldi ruhuspu eysan

İnsanların sözlerinize inanmaması birazda kendi eylemlerinizin sonuçlarıdır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bir insan sevildiğine inanmıyorsa, sevilmiyordur zaten. sevgi şüpheye yer bırakmaz.

Genelde öyle oluyor zaten, güven sorunu diyoruz buna. .

Bunu davranışlarıyla desteklemiyorsa inanmam tabi, herkes seviyorum diyor zaten.

Sevdıgıme ınanmıyorsa , sevmıyorumdur zaten ..

Geri