Neden inanılsın yada neden inanılmasın ? hepimiz bitki oldukta bazıları güneş yada su olmak gibi istisnai durumlara mı düştü ? Biri sizi sevdiğini söylüyorsa doğruluğunu sorgulamak o kişinin sevgisine muhtaçlığının bir göstergesi.Sürekli obsesif ruh haliyle ya beni sevmiyorsa kaygılarıyla kendinizi yemek yerine benliğinize sarılın.Sizi seven yanınızda olacaktır.Sorgulamasanızda,araştırmasanızda,birşeyleri dikte etmesenizde olacaktır merak etmeyin.Güzel bir formül önerebilirim;Beni seviyor musun ? Banane ve teşekkürler.Hayat yolumda yanımda olmandan onur duyarım,Beni sevmiyor musun ? banane ve iyi günler.Kal yada git bir önemi yok.Aaa Murat ne yaptın seni sevdiğini söyleyen insana banane denilir mi ? ah işte benim mistik önyargıya maruz kalmış terbiyesizliğimin tılsımıda orada zaten.Her güzel söz kalpten çıksaydı,dünyada savaş olmazdı.Her öpücük sevgi göstergesi olsaydı fahişeler baştacı edilirdi değil mi arkadaşlar ? Demek istediğim o ki.Seven insan göze soka soka sevdiğini açıklama zorunluluğu altına girmez.Sevgi hatırlatmalarla sorgularla açığa çıkacak birşey değildir.Biri sizi sevdiğini söylüyorsa kalbinizi o sevginin kazığına bağlamayın.Kalbinizin bir kenarında ''Banane''niz olsun.Sizi seven sizi izler ve düşünür yanınızda olduğunu hissettir.Aptal kaygılara düşmenize izin vermez.Ne garip değil mi ? Her insan bunun farkında olduğu halde ısrarla aksini düşünüyor.Kimbilir belki karşısındaki kadar kendisini sevmeyi akıl edemediği için.