Seviyorum ama aşık değilim

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Bende yerin var ama vazgeçilmez değilsin demenin kibar halidir

Sevmekle aşık olmak çok ayrı şeyler zaten. Sevdiğimiz her şeye aşık olamayız. Sevip aşık olmamak gayet normal bir durum.

Sevgililerin birbirlerine aşkım demeleri çok aptalca* o halde

Bir nevi kaymakamlık makamını anlatan söz öbeği. Masan var, dönen koltuğun var fakat hepsi o kadar. Aşkım kelimesi ad unutulana, beyin eriyip kulaklardan akana kadar sabah, akşam mütemadiyen tekrarlayıp durulur.Sevilen fakat aşık olunmayan, yine de aşkım diye hitap edilen kişi, komaya girince o makama bir başkası oturtulur ta ki sırasını savıp bir başkası onun da yerine geçene kadar.Olayın aslı ve bütünlüğü bundan ibarettir. He, diyor makamın anlık keyfini çıkararak eğlencemize bakıyoruz.
Akışan beyninizden öperim tatlışlarım.

Bi duygunuzunda ama si olmasin diyip , atar yapmak istedigim baslik !

Evliliklerin ilk 7. yılında ortaya çıkan durum. Atlatıldığında bir 7 yıl daha idare eder(miş)..: )

Önce seversin zaten tanıdıkça aşık olursun bağlanırsın ilk görüşte aşk yok hoşlantı var kandırmayın kendinizi..

'Yani, simdi durum soyle: Seni seviyorum, hemde cok.. Fakat o anlamda degil, sevgilim.' diyen biri.

Birak bunu anlamayi, bu kisi kendisini anliyor mu acaba.

Hani aksisini dese, anlayacagim: Asigim, ama sevmiyorum. < Bunu anladik.

Once ask ne onu bi anlatin :T:

Çamaşır suyunun yoğunlaştırılmış haline domestos, sevginin yoğunlaşmış haline de aşk diyorlar. :D

Aman fazla yoğunlaştırmayın buhar olup, uçup gider valla. :D

Geber(m)iyorum aşkından :T:

Yani diyor ki ; kalbim cok genis onume geleni severm aşık olup tek kisiyle omrumu geciremem.

Geri