Sevişme Sahneleriyle Sosyal Medyanın Gündemine Oturan 12 Popüler Dizi

B
the tudors listeye girmiş, demek ki 2007'lere kadar gidilmiş, ama nedense gerçekten pure erotizm barındıran diziler listeye konmamış. hem atiye nedir ya ismailağa cemaati mi yaptı bu listeyi?

şaka bir yana misal nip/tuck neden yok? netflix'in çektiği mastürbasyon dizilerinden çok daha fazla ve çok daha saf bir erotizm barındırıyordu bu dizi. dümdüz "karakterleri seviştirelim de izlesinler" yapımı değildi, gerçekçi ve çarpıcı yönleri vardı. hakeza californication dizisi fazla erotikti ama vurucu gerçekçiliği de hiç elden bırakmıyordu. dizide "beni el-kaide'ymişim gibi becer" ya da "vajinanda cihat ilan ediyorum" tarzı replikler vardı. deli işiydi.

bu diziler, her erkeğin hayali gibi görünen "önüne gelenle sevişebilmek" mottosuna karşı; aşırı özgüvenli görünüp aslında kırılgan olan, istediği herkesi elde edebileceğine inanan ve nemfomanyak seviyede cinsellik düşkünü insanların içten içe ne kadar mutsuz, yalnız ve güvensiz bir hayatı olabileceğini anlatıyordu. tabii ilk sefer izlememiz bizim çok erken yaşlarımıza denk geldiği için, ikinci seferde anlıyorsun verilmek istenen mesajları.

Dostum neden Spartacus yok? Daha da vahimi OZ neden yok?

Sevisme ,öpüşme falan denilince nasıl da doluşuyorsunuz konuya.. Sizi açlar sizi..

Bridgerton​

sevişme

Bridgerton ailesinin en büyük kızı olan Daphne, ailesinin izinden gitmek ve çok seveceği bir adamla evlenmek ister. Kendisi genç ve güzel bir kadındır ve pek çok talibi bulunmaktadır. Buna karşın Daphne’nin abisi, birçok damat adayını eler. Leydi Whistledown ise yarattığı bir skandalla Daphne’nin adının kirlenmesine neden olur. Bu esnada kızların gözdesi Hastings Dükü ile Daphne arasında bir yakınlaşma başlar. Yayınlandığı ilk günden beri sosyal medyanın gündeminden düşmeyen bu diziye mutlaka bir şans vermelisiniz.

bunlar havada karada yağmur çamur demeden seviştiler...gerçek gibiydi sjsnxjd tabiii çocuk fenaaa siyahi :D

Bridgerton​

sevişme

Bridgerton ailesinin en büyük kızı olan Daphne, ailesinin izinden gitmek ve çok seveceği bir adamla evlenmek ister. Kendisi genç ve güzel bir kadındır ve pek çok talibi bulunmaktadır. Buna karşın Daphne’nin abisi, birçok damat adayını eler. Leydi Whistledown ise yarattığı bir skandalla Daphne’nin adının kirlenmesine neden olur. Bu esnada kızların gözdesi Hastings Dükü ile Daphne arasında bir yakınlaşma başlar. Yayınlandığı ilk günden beri sosyal medyanın gündeminden düşmeyen bu diziye mutlaka bir şans vermelisiniz.

bunlar havada karada yağmur çamur demeden seviştiler...gerçek gibiydi sjsnxjd tabiii çocuk fenaaa siyahi :D
Ben bu dizinin ilk bolumune bakip devam etmekden vazgecmistim yarmagul:/

Konudaki rağbeti görünce ben

FA4124AF-A40E-4A15-A9D0-5D11A56B7BA9.jpeg

Atiye’yi leblebi niyetine atmışlar….

11.22.63 harici yabancı dizi izlemedim…

Buyucu normalde foruma girmiyor... girdiği akşamlar böyle konular açıp kaçıyo... bir ben farketmis olamam.....

Elite dizisi sevilir.... son sezonu henüz bitiremedim çok sallayıp izliyorum. Atiyede bir şey yoktu ya son sezonu izlemedim ama sanmıyorum oha diyecek bir şey olsun.... ufak tefek sahneler vardi da bu konuda adı geçecek kadar değil. Çok fazla var diyen yallah Arabistana......
Tespitinde bir nebze haklısın arada bakıyoruz günlük yaşam durumumuza göre birseyler yazıp çiziyoruz.
Ancak seninde bildiğin üzere burada bu tarz konular rağbet görüyor.
Mesela sevisme öpüşme ve meme konuları burada en yoğun ilgi gören paylaşımlar.
Bizde bu konuları açalım diyoruz maksat bilgilendirme olsun

Geri