Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben diyom kadinnara guven olmaz diye.Olm anket var anket. Bu dediginizi kadınlar yaparmış daha çok.
En çok oylanan kadın fantazisi ise partnerinin yüzünü görmemekmiş
Ne güzel demişim :dAklındaki bensem yanındakine selam söyle.
skljskljsljs
Klaus sendromuna yakalanmışsın gıı angieNe güzel demişim :d
Hadi dostum. Kimse margot targot hayal etmez. Bu çoğu zaman günlük hayatta tanıdığın yada karşılaştıgin kişilerdir. Komşunun karısı, insan kaynaklarından alev, metrodaki kızıl saçlı siyah çoraplı kız, akşam geçerken selam verdiğin emlak danışmanı serpil...bu hayal ettiğin kişiye karşı bi ayıp hatta tacizdir.
bu yüzden çok defa margot robbie'den özür dilemişliğim var. bir daha yapmamak için sözler verdim hep margot'a
Hadi dostum. Kimse margot targot hayal etmez. Bu çoğu zaman günlük hayatta tanıdığın yada karşılaştıgin kişilerdir. Komşunun karısı, insan kaynaklarından alev, metrodaki kızıl saçlı siyah çoraplı kız, akşam geçerken selam verdiğin emlak danışmanı serpil...
Bu iş böyle olur.
Niye angie okadar konu hortlatiyor sacma sapan ona niye aynisini yazmion neyseĝĝklausu, swat beyin bütün saçma sapan konuları aktif etsin diye para ile tuttuğunu düşünüyorum artık.........