Sevişirken başka birini hayal etmek..

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yumuşamaya başladığında başvurabilirsin bu yönteme. Yararlı olabilir. Ama baktın erken gelcen. Hemen bir şehir seçip komşuluklarını bulmaya çalış.

bu hayal ettiğin kişiye karşı bi ayıp hatta tacizdir.
bu yüzden çok defa margot robbie'den özür dilemişliğim var. bir daha yapmamak için sözler verdim hep margot'a

bu hayal ettiğin kişiye karşı bi ayıp hatta tacizdir.
bu yüzden çok defa margot robbie'den özür dilemişliğim var. bir daha yapmamak için sözler verdim hep margot'a
Hadi dostum. Kimse margot targot hayal etmez. Bu çoğu zaman günlük hayatta tanıdığın yada karşılaştıgin kişilerdir. Komşunun karısı, insan kaynaklarından alev, metrodaki kızıl saçlı siyah çoraplı kız, akşam geçerken selam verdiğin emlak danışmanı serpil...

Bu iş böyle olur.

Hadi dostum. Kimse margot targot hayal etmez. Bu çoğu zaman günlük hayatta tanıdığın yada karşılaştıgin kişilerdir. Komşunun karısı, insan kaynaklarından alev, metrodaki kızıl saçlı siyah çoraplı kız, akşam geçerken selam verdiğin emlak danışmanı serpil...

Bu iş böyle olur.

metrodaki kızıl saçlı siyah çoraplı kızdan da özürdilediğim zamanlarım oldu tabii. :/

Birini cok seviyorum ama baskasinin koynundayim , o ne ya midem bulandı
İnsanın kendine saygisi olmalı basta ya , sevgisine sahip çıkmalı
Sevdiğin insan hayatında olmayabilir hatta hiç olmayacak da olabilir ama sen onu seviyosun

Bunu o an yapabilmek büyük iş, aynı anda dbl konsantrasyonun nirvanası, hayal gücünün master degree si...
Haa partnere büyük ayıp, oha, çüüşş, hatta tüm zamanların dik alası..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri