Sevilmek İstemek

Konu sahibi son olarak 4554 gün önce görüldü
Çoğu insan sevilmek,popüler olmak ister.Yada işinde en iyi yere ulaşmak.Sürekli çevrelerindeki insanlarla bir yarış içindedir.Her zaman en iyisi olmak isterler.
Bence bu acınası bir durum.Herkes birbiriyle yarışırken kendi halinde olan birisi diğer insanlardan bin adım öndedir bence.Yada çoğu insan sevdiği kişi nasıl tip insan seviyorsa onun gibi olmak isterler oysa bilmiyorlar ki kendileri gibiyken ne kadar mükemmeller.
Bence her insan kendisi gibi olmalı.Başka insanlar seni böyle güzel bulmuyor mu BOŞVER ! Sen her haline güzelsin.Sen her halinle mükemmelsin.Sen de bir kulsun o da bir kul.Aranızdaki tek fark kalbiniz.Bırakın biraz kıskansınlar sizi,eleştirsinler.Bu sizi güçlü yapar,gülünç değil.Modayı boşverip kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle giyinin emin olun kendiniz olunca daha mükemmelsiniz
:heyoo: :icon_smile:

Söylediklerinizde haklısınız =) bence insan önce kendisini sevmeli.

Ben kendimim hala beni mükkemmel gören yok :D

ben idare ederim :D kendine mükemmel kendini övenleri sevmem onlara burnu hava da diyoruz :D

Önemli olan konu da bu zaten :D İnsanların fikirlerini önemsememelisin :D Yani onlar sana havalı diyince sen havalı olmuyorsun sonuçta insanlar sürekli konuşuyor ama önemli olan senin ne düşünmen :D Tabii senin düşüncen :D

Önemli olan konu da bu zaten :D İnsanların fikirlerini önemsememelisin :D Yani onlar sana havalı diyince sen havalı olmuyorsun sonuçta insanlar sürekli konuşuyor ama önemli olan senin ne düşünmen :D Tabii senin düşüncen :D

Tamam içimden derim ben mükemmelim zaten gidipte onların yanına demem :D

Kimse için değişmek saçmaolur ama işte egolarımız yok mu..
Ben kendimi pek sevmem ama değişmekte istemem.

Geri