Sevilmediğini kabullenmek

Konu sahibi son olarak 2840 gün önce görüldü
Bağrına taş basabilmeyi bilmektir.​

Bunu çok kabullendim...

önce burdan başla
sevgi şeylerine

Beni sevmediginden emin oldugum insanlarla ayni sektorde calisiyorum. Ayagim kaysa, acik versem diye hata yapmami bekliyorlar.

Kabullenmek ne artik cigerlerini biliyorum ki insan yerine koymadigim icin umrumda degiller. Ben isime, onume bakarim.

Ozelde sevip de sevilmedigim olmadi. Belki bir taraf daha fazla sevmistir bilemem.

Aslında her aşk her sevgi bir nebze platoniktir. İki kişi yaşar ama acısı hep tek taraflıdır.

Her insan sevecek diye bir şey yok, bazen kabullenip saygı duymak gerekir.

Olması gerekendir, sevmiyorsa sevmiyordur. Bu konuda hayli açık fikirli biriyim. Niye beni sevmiyor, illa sevsin diye türlü planlar çevirip elde etmeye çalışan insanları da anlayamıyorum hiç. Bunun aşk değil hırs olduğunu düşünüyorum.

Bir şeyden ya da bir insandan beklentinizi en aza indirirseniz sonunda sevilmediğinizi kabullenmek zorunda kalmazsınız.

Sevilmemenin Dünya'nın sonu olduğunu düşünmek yanlış olur. Her zaman herkes tarafından sevileceksin diye bir kaide yok malesef. Her zaman herkes tarafından sevilmeyi beklemek bence asıl sorun. Tamamiylre sefil bir durum açıkçası

Aşkın yada sevginin derinliğini herkes kavrayamaz.
Kalp ve iç sesle sürekli bir mücadele halindesin, bu tam bir hayal kırıklığı bunu kabullenme tam bir karanlık geçit

Gururunu daha fazla ayaklar altına almaktan vazgeçmektir.. Olmayınca olmuyor işte, olduramazsın.. Uzatmamak lazım..

Geri