Sevilen Dizi The Boys 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı

• Kullanıcı Thor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dizi ve Film Fragmanları
Konu sahibi son olarak 1222 gün önce görüldü

Amazon Prime'ın Sevilen Süper Kahraman Dizisi The Boys'un 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı​

1647115219.jpg

ABD yapımı sevilen süper kahraman dizisi The Boys'un yeni sezon fragmanı yayınlandı. Görünen o ki dizi, yeni sezonda da izleyicilerini aksiyon, macera ve eğlenceye doyuracak.

Günümüzde artık o kadar fazla süper kahraman filmi ve dizisi çekiliyor ki, hangisini izleyeceğimizi şaşırmış durumdayız. Her ne kadar ülkemizde ve dünyada sevilen bir kategori olsa da seçenek bu kadar fazlayken seçim yapmak hayli zor bir hale geldi. Eğer hala bu arayış içinde olanınız varsa da, yeni sezonu yaklaşan The Boys tam size göre olabilir.

Şimdiden uyarmak da fayda var kan ve vahşet sahnesi görmek istemiyorsanız, başka bir diziye yönelmeniz daha doğru olacaktır. ABD yapımı The Boys, çıktığı günden bu yana Amazon Prime’ın sevilerek izlenen dizilerinden biri oldu. Dizinin hayranları için ise 3. sezondan bir miktar kafa karıştırıcı yeni bir fragman yayınlandı. Fragmanda da kan ve vahşet sahneleri olduğuyla ilgili uyarımızı yapalım ve gelin 3. sezonda bizi neler bekliyor bir bakalım.

The Boys 3. sezondan yeni fragman​

İlk sezondan bu yana gördüğümüz aksiyon ve gizemli olaylar, bu sezonda hız kesmeden devam edecek. Videoda da gördüğünüz gibi Homelander öfkesini bastırmaya çalışırken, Hughie’nin ise yaşadığı başarısızlık sonucu mental olarak kötü bir durumda olduğunu görüyoruz. Soldier Boy’un uyandığı, Starlight’ın gözyaşlarının aktığı ve daha pek çok olayla karşılaştığımız fragman hepimizin kafasını karıştırmayı başardı.

Geçtiğimiz sezonun garip ve aksiyon dolu finalinden sonra bu sezon görünen o ki işler karışacak. İntikam çanlarının sesi kulaklarımızda yankılanırken bir yandan da diziyi izleyip eğlenmek biraz güç olacak. Yine de ne olursa olsun, dizinin ilerleyen günlerde bizi şaşırtmaya devam edeceği kesin. Yeni sezon için ise 3 Haziran tarihine kadar beklememiz gerekiyor.

Webtekno

yeni sezon gelmiş. amazon'a uzun süre sonra bu dizi sebebiyle bir bakayım dedim bıraktığım gibi duruyor. ayda yılda bir film/dizi geliyor.

yeni sezon gelmiş. amazon'a uzun süre sonra bu dizi sebebiyle bir bakayım dedim bıraktığım gibi duruyor. ayda yılda bir film/dizi geliyor.
yeni sezonu da güzel başladı güzel gidiyor. bunlar daha önce de haftadan haftaya mı yayınlıyordu bölümleri ya? ben bütün sezon birden gelecek diye beklerken 3. bölümden sonra ötekine geçmeyince fark ettim anasını satıyım. @Oggy sen de izliyordun di mi bunu? homelander denen namussuz harika rol kesiyor, gerim gerim geriliyorum adam pat diye birini ortadan ikiye parçalayacak diye. bir de invincible var, o da çok iyi.

yeni sezonu da güzel başladı güzel gidiyor. bunlar daha önce de haftadan haftaya mı yayınlıyordu bölümleri ya? ben bütün sezon birden gelecek diye beklerken 3. bölümden sonra ötekine geçmeyince fark ettim anasını satıyım. @Oggy sen de izliyordun di mi bunu? homelander denen namussuz harika rol kesiyor, gerim gerim geriliyorum adam pat diye birini ortadan ikiye parçalayacak diye. bir de invincible var, o da çok iyi.
bütün sezon geliyordu diye hatırlıyorum. sezon komple yayınlansın öyle izleyeceğim.

Abi Goliath, The Last Tycoon ve The Expanse temizinden bir 3-4 ay götürür. Nicelik olarak sıkıntılı ama nitelik olarak beni fazlasıyla tatmin ediyor.

abi bu rahatlıktan istiyorum ben de. ben takip ettiğim şeyleri çıktığı gün izliyorum ya başıma bir şey gelirse diye
listede onlarca dizi, yüzlerce film var. eee o platform bu platform şu korsan derken takibi de zor oluyor. en iyisi sezonu toplu izleyip geçmek. bir de sezon ortası çok uzun ara veren diziler var. unutuyor insan.

Abi Goliath, The Last Tycoon ve The Expanse temizinden bir 3-4 ay götürür. Nicelik olarak sıkıntılı ama nitelik olarak beni fazlasıyla tatmin ediyor.
ikisi drammış, direkt eledim. the expanse yıllardır izlenmeyi bekliyor. geçen komple indirdim sezonu başlarım yakın zamanda diye. kaldı yine. o izlenecek. teşekkür ettim.

ikisi drammış, direkt eledim. the expanse yıllardır izlenmeui bekliyor. geçen amazonda komple indirdim sezonu başlarım yakın zamanda diye. kaldı yine. o izlenecek. teşekkür ettim.
Abi Goliath’ı sakın eleme. Bir şans verirsen fazlasıyla seversin diye düşünüyorum. Alışılagelmiş bir dram gibi değil.

listede onlarca dizi, yüzlerce film var. eee o platform bu platform şu korsan derken takibi de zor oluyor. en iyisi sezonu toplu izleyip geçmek. bir de sezon ortası çok uzun ara veren diziler var. unutuyor insan.
toplu izlemeye bırakınca da gözünde büyüyor insanın sanki, yani bana öyle oluyor en azından. unutma mevzusunu en son stranger things'te yaşadım, 8 bölüm dizi yayınlamaları 3 yıl sürdü resmen. o kadarı da saçmalık artık, gören de dizi wuhan'da çekiliyordu sanacak. filmlerin arasında top gun maverick yoksa onu da ekle, henüz torrent'e düşmedi ama jkdfg süper olmuş film.

toplu izlemeye bırakınca da gözünde büyüyor insanın sanki, yani bana öyle oluyor en azından. unutma mevzusunu en son stranger things'te yaşadım, 8 bölüm dizi yayınlamaları 3 yıl sürdü resmen. o kadarı da saçmalık artık, gören de dizi wuhan'da çekiliyordu sanacak. filmlerin arasında top gun maverick yoksa onu da ekle, henüz torrent'e düşmedi ama jkdfg süper olmuş film.
çok dizi birikince o durum da oluyor tabi. ama bir sonraki bölümü merak ettiğinden bir oturuşta izleyip geçiyorsun. aynen hocam, stranger things o konuda zirvede. karakterleri bile unuttum, en son ne oldu hatırlamıyorum, özet bakacağız artık.

.... devam ediyor gidiyor.

top gun listede. çok övdüler onu. sinema görüntüsü bana net gelmiyor, eee bir de evdeki rahatlık da yok. yılların korsancısıyız, korsancılığımızı silip atamıyoruz da bünyeden : / bakalım blurayini bekliyoruz.

evet izliyorum..... hikaye olarak 3. sezon, 2. sezondan daha iyi toparlamış gibi hissettirdi..... yeni karakterler var..... güzel gidecek gibi..... ama türkiye yerelleştirme ekibi altına feci sçmış..... sansurler falan var gereksiz..... vahşetli sahneler karartılmış ya da kırpılmış gibi hissettirdi..... bi de karakter isimlerini de türkçeye çevirmişler..... homelanderı yurtsever diye çevirmişler..... kusarak izledim, destekten durumu bildirdim...... inşallah yeni bölümlerin altyazıları da aynı kusmuk durumdan muzdarip olmaz.....

evet izliyorum..... hikaye olarak 3. sezon, 2. sezondan daha iyi toparlamış gibi hissettirdi..... yeni karakterler var..... güzel gidecek gibi..... ama türkiye yerelleştirme ekibi altına feci sçmış..... sansurler falan var gereksiz..... vahşetli sahneler karartılmış ya da kırpılmış gibi hissettirdi..... bi de karakter isimlerini de türkçeye çevirmişler..... homelanderı yurtsever diye çevirmişler..... kusarak izledim, destekten durumu bildirdim...... inşallah yeni bölümlerin altyazıları da aynı kusmuk durumdan muzdarip olmaz.....
evet ucuncu sezon daha derli toplu ilerliyor gibi, homelander'a karsi kullanabilecekleri bir seyler bulsunlar artik. boyle sanki tavsan daga surtunmus dagin haberi olmamis misali fazla orantisiz guc var. ellerinde bir sey olsun da azicik cekinsin namussuz. firtina cephesi cevirisi peki? djfjg cok egreti geldi bana da turkcelestirme. ama sansur olayini hissetmedim simdi sen deyince daha dikkatli izleyeyim.

evet ucuncu sezon daha derli toplu ilerliyor gibi, homelander'a karsi kullanabilecekleri bir seyler bulsunlar artik. boyle sanki tavsan daga surtunmus dagin haberi olmamis misali fazla orantisiz guc var. ellerinde bir sey olsun da azicik cekinsin namussuz. firtina cephesi cevirisi peki? djfjg cok egreti geldi bana da turkcelestirme. ama sansur olayini hissetmedim simdi sen deyince daha dikkatli izleyeyim.
özel isimler türkçeleştirilmez..... neyse o..... o zaman doktor strangei yabancı doktor diye çevirin.......... sen daha yeni tazecik izledin galiba..... sansür olayını hissetmediğine göre..... küçülen bi herif vardı.... adamın pipisinden içeri girdiği bazı sahneler vardı..... oralar sansürlüydü, şimdi hep kaldırmışlar..... demek ki görmedin ahahaha

ekip muhteşem oldu. birazcık da bu diziyi mi övsek.

Geri