Sevgiyi hak etmek!

Konu sahibi son olarak 1405 gün önce görüldü
Günün sorusu olsun;
"Sen de bir saniyeni bile hak etmeyecek insanlara, yıllarını verdin mi?"

• Beğen
Tepkiler: diE
Yanılgılarımızdan çok şey öğreniyoruz sevgili Cheyenne.
Geçmişte bolca ve düşünmeden verdiğimiz zamandır belki de bugünümüzün değerini anlamamızı sağlayan.
Geriye baktığımızda, gözlerimiz hep 20/20 görüyor. O an için doğru, sonrasında yanılgı.

Hak etmekle alakası yoktur bana göre. Sevmek de insanın kendisi için yaptığı eylemdir aslında.

Hakedip haketmediğini bilemiyorsun , kavun değil ki koklayasın.
Hiç bir şeyden pişman olmamak gerek.
Yaşananlar seni güçlü kılar, ayakta tutar.

din
çevre

aile
okul
ilişkiler
forum
insan hep sevilmek
çok sevilmek istiyor

survivor mi bu hak ettircen olmuyo knk haybeye deniyosun ask dedigin bi tik da deneme yanilma isi xd

Yanıldığım insanlar oldu fakat daha çok arkadaş çevresinden beni yanıltanlar olmuştur. Verdiğim değer için pişman olmam, sonuçta yanlış yapan ben değilim, nasılsa ortada bir haksızlık varsa er ya da geç hak yerini bulacaktır. Yaklaşık on beş yıllık arkadaşım hiç beklemediğim bir tavırla beni yanıltmıştı fakat kaybeden o oldu ve pişmanlığını dile getirse de maalesef bende geri dönüş yoktur.

Hepimiz birbirimizin imtihan vesilesiyiz.

Evet böyle insanlara zamanımı verdim, "bir daha olmaz" diyemem; öğreneceklerim bitmediği sürece yanılmaya devam edeceğim. Ta ki hangi noktada yanıldığımı fark edene dek.

Verdiklerimizin arasında yılların lafı olmaz.
Artık verecek bir şeyi kalmayanlardan olduk.

ben çok yanıldım arkadaşlar. siz devam edin.

Duygusal yorum yapmalıyım.

Hayatta her şeyin bir bedeli olduğunu düşünürüm. Sevginin zekatını ödemeyen insan hak etmiyordur.

Sevgi de bedel ödetir. Birini sevip yaren olarak seçtiğinde diğer herkesten vazgeçmen gerekir. Aldatırsan, sevgiyi hak etmemişsin demektir.
Biriyle dost olduysan onun yanında olman gerekir. Dostunu yarı yolda bırakırsan, sevgiyi hak etmemişsin demektir.
Biriyle iş yapıyorsan ona karşı dürüst olman gerekir. Dolandırıcılık yaparsan, sevgiyi hak etmemişsin demektir.

• Beğen
Tepkiler: W
bazı kötülüklerin sebebi sevmek
sevmiyorum
istersen sevişiriz

Hakedip etmediğini sorguluyorsanız o verdiğiniz sevgi değildir zaten .

Geri