Sevgiliyle yenilen ilk çikolatanın kabını saklamak

Konu sahibi son olarak 933 gün önce görüldü
giphy.gif

Boyle insanlar oldugu muddetce,
bize hep 'duygusuzmuş' gibi bakilicak.. :d

Aklima gelmez ki yapayim :)
Ama romantik bi filmde, ayrilik sonrasi aglak bir sahnede kiz hatira kutusunu cikarip anılara baksa ayyy nasil guzel sevmis derim :D

ben sevgilimi saklamiyorum yediği çikolata kabini neden sakliyim.
siz kafayı yemissiniz

Bu tipler yuzunden, biz odun olarak adlandiriliyoruz .p

Ben gelen mesajları bile okuduktan sonra siliyorum sevgili ya da başkalarının. Bunu yapmam için aklımı kaybedecek kadar aşık olmam gerekir ki bu hiç olmadı.

e biz de bunu yapmadık kdjdj ama şey dicem kdkd ablamın eşi, ilk buluşmalarında ablamın içtiği su şişesinin kapağını saklamış. eskiden bilir misiniz, kapağı yırtılarak açılan su şişeleri vardı, kapak materyali ayran kapaklarının benzeriydi. kdjdj ahaha. neden bilmiyoruz… aşıkların işine karışılmaz…

Ya yıllar sonra aağ ederim ama o yıllar geçerken bana çöp gibi gelir :(
bence sevgiliyle alınan ilk pırlanta kolye gibi şeyler daha güzel saklanır….

Ben de hediyeleri saklarım. Bir sürü gereksiz şey birikti ama anlamsız değiller. İnsannın içinde bazen güzel hatıralar uyandırır.

çikolata kabı zorunlu mu yoksa herhangi bir şeyin kabı da kabul mü? bilelim de ona göre davranalım. saklayacağım tek şey beyonce queenimizin dünya turuna aldığı konser bileti olabilir, onu da beyonce için saklarım, jay-z adamlık görsün.

Ben gelen mesajları bile okuduktan sonra siliyorum sevgili ya da başkalarının. Bunu yapmam için aklımı kaybedecek kadar aşık olmam gerekir ki bu hiç olmadı.
ohaa kalbin yok:(((( bi gün sen bunu bunu demiştin diye çıkarıp yüzüne vurmak için bile silmez insan sjdkdj

düşünsene 38 yasindasin ve sevgilinle yediğin ilk çikolata kabını sakLıyon omg

Biz kahvaltıya gitmiştik. Şimdi Zeytin çekirdeklerini saklamış olsaydım diye düşünüyorum da:)

Geri