Sevgiliyle Yapılabilecek Aktiviteler

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
yapılabilcek herşeyi yapmalı lan insan aslında , öle tek düze yaşamamalı , cafeye gidip yanlızca çay içmekten maksat birbirimizi görmek başka bişi değil umrumuzdada değil ! den ziyade...

tamam ne yaparsan yap sevgilinle iyi gelir , avm nin otoparkında bile dolaşsan koymaz icabında,kanaaten

*mesela konsere gitmelisin içeriği farketmez rock,pop,jazz yani climax a ulaşabileceğin birşey olmalı fütursuzca dansedebilmelisin , icabında headbang hatta pogo ya kadar gidebilir...(abartmayalım ıh ıhmm)
metallica konserine gitmek , yada fahir atakoğlu konseri olabilir farklı tarzlar olarak

hayatta birkerede olsa "garry moore - i love you more than you ever know" eşliğinde dansedilmeli bence
yada "george michael - charless whisper / fast love da olabilir.

* kitap okunabilir karşılıklı , karikatür kitabı okuyup "bak sana hayatım şuna bak ehehe" diğip okuduktan sonra o gülüşü yakalayıp resim çekilmeli mesela doğal olmak sırf aktivite planlamaya gerek yok

*korku filmi izlemelisin mesela ama böle işkence sahneli "rob zombie" filmleri değil daha çok hayaletimsi
piskoloji tarzı filmler izlemeli , ne biliyim dedektif filmi izleyip katilin kim olduğu konusunda iddaya girilmeli mesela

* uzun yola çıkmalısın mesela , arabanla geze geze güzel bir manzara gördüğünde inip seyretmelisin resim çekmelisin "aaa bişi eksik buldum şöyle geçermisin hayatım manzarada bişi eksik diodum bende" falan diğip espirimsi küçük şeyler yapılmalı

*mutlaka konsol oyunu oynamalısın , Street fighter/Tekken/Mortal Kombat gibi oyunları oynamalısın bikere "aşkım sen nası yaptın o hareketi yaaa bölemi off olmuo ya özel güç kullanmasana bu tuş basmıo bidakka yaa hareketlerine bakim bi dur vurma bi bi dur geri çekil bi" gibi muhappetlere maruz kalıp o yenilesi şekerlemeye sarılmalısın mesela , tabi sonra karakteri öğretmek için aynı koldan birlikte tutup göstermelisin , biliosan biliosun oynamayı kardeşim ala ala öğret bari

* sevişmelisin mesela , ceviz kabuğunu bile doldurmucak nedenlerden dolayı
kavganın ardından sonra bile öpmelisin her ne olursa olsun tamam seks yapın demiyorum , ama oda olur illaki son olarak , ne yani hayatın gerçeği bu birlikte yaşayabiliosan duştan sonra evinde havluyla gezmesi seninde o arada tv izlio olup dikkatinin dağılması gibi mesela

aktivite planlamalısın illaki ama spotane de olmalısın arada sevgilini gezdirmek zorunda hissetmekten ziyade sende bir parçaymış gibi yaşamalısın birbirinize özel anlardan çok planlamaktan ziyade şaşırtmalısın düşündüğünü hissettirmelisin

*derdine ortak olmalısın mesela hasta oldunda çorba yapmak gibi "bi kaşık daha bu çorba biticek die diretmelisin" boynuna viks sürmelisin mesela "terlemen lazım ama böle olmazki" gibi şeyler

*denize gitmelisin mesela omuzlarına alıp suyun içinde birden devriliyorum diye suya atmalısın su sıçratmalar falan , sudan çıkınca 1 havluya sarılıp kurulanmalısın ne bilim

* birlikte yemek yapmalısın mesela , soğanı birlikte doğramalısın , farklı bir yemeği yapmalı 2 tarafında bilmediği bişi mesela , japon mutfağı olabilir (ramen) gibi mesela

* bilmiorsa araç kullanma öğretilebilir , öğrettikten sonra
- hayatım şimdi napıoduk

sorusuna

+ aşkm direksyonu kaldırıoruz freni döndürüyoruz sonra ön kaputu açıp vitesi boşa alıyoruz

diye kafa karıştırmalısın mesela .d sonra tokatı yersin o ayrı , o şaşkınlığın verdiği güzel görüntüye tekrar tekrar aşık olunabilir mesela şapşik şey yaaa falan...

nese işe döniyim ben 1 saattir ne yazıon olm orda diye barıyo bizim samet abi
dur ulan 2 dakka hayal kurdurmadın ....

Dans Kursuna Gitmek
Opera, Tiyatro, Sinemaya Gitmek
Tatile Çıkmak
Alışveriş Yapmak
Beraber Yüzmek

Gece denize girmek/su altında öpüşmek, konuşmak.
Tekne turlarına katılıp Titanik yapmak. El değmemiş toprakları arşınlamak.
Kamp yapmak, kamp ateşinde balık,patates hatta yılan közlemek.
Hababam sınıfı serisini izlemek. Aynı kulaklıktan Bob Marley dinlemek.
Fitness yapmak, adrenalin sporlarının alayını denemek.
Pes,bf,cod,aoe tarzı oyunlar oynamak. falan filan
Ha birde sevişmek yazıcam ama bizim kültürümüzde insan sevdiğine dokunmaz ama başkarları ile sevişir dimi ? .d

Neler yapılmaz kii yaa yeter ki kafa dengi biri olsun dünyayı altını üstüne getirirdikk

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tatile çıkın ya gerisi geliyor zaten.

Yakınlardaki şehirleri keşfedin. Mesela sevgiliyle yolculuk edin. Çok keyifli olabilir

Adrenalin yüklü sporlar güzel olur bence.
Bence bir ara Kadıköy'de maça da götüreyim. :p

Zuhal Topal'ı izleyin. Hanife Umut kavgası eşliğinde çay için.

Geri