Sevgiliyle yapılabilecek aktiviteler neler?

Konu sahibi son olarak 3785 gün önce görüldü
Yorumları okuyunca anladım bende diyorum niye ilişkilerim kısa sürüyo birşey yapmayı unutmuşuz :D

Arabayla gezmek :D bide müzik olacak kop koppp coşş :dd

Birincisi arabam ikincisi ustteki :D

Ormanda piknik yapın.
Kitap okuyun.
Film izleyin.
Tiyatroya ya da sinemaya gidin.
Konsere gidin.

bilardoya gidin sevgilinizle bilmiorsa öğretmesi çok güzel bir ambians oluo

Bizim en büyük aktivitemiz bana kısmet arama çalışmaları beni çok seven bir sevdiğim var sağolsun beni kendinden başka herkese layık gördü :cici:

Bizim en büyük aktivitemiz bana kısmet arama çalışmaları beni çok seven bir sevdiğim var sağolsun beni kendinden başka herkese layık gördü :cici:

sondaki smile bütün üzüntüyü anlatmış ironik olarak hemde baya ağır ? üzüldüm gerçekten bilmiomu senin sevdiğini

Banamı sevdiğime mi üzüldün :)

sana yani daha doğrusu ortadaki duruma sevdiğin insanın sana kısmet arayışı birde dile getirişi kadar travmatik bişi yoktur sanırsam acıtır baya tabi konuyu doğru anlamışsam ? yaşadığım bi olayı hatırlattıda ondan sordum

sen çocuğu seviosun haberi yok,arkadaşsınız oda sana kısmet buluo yada o tarzda bişi oluo bir tek seni görmüyor ?

Beraber emekli olup, karış karış gezelim ya. :dyg:

sana yani daha doğrusu ortadaki duruma sevdiğin insanın sana kısmet arayışı birde dile getirişi kadar travmatik bişi yoktur sanırsam acıtır baya tabi konuyu doğru anlamışsam ? yaşadığım bi olayı hatırlattıda ondan sordum

sen çocuğu seviosun haberi yok,arkadaşsınız oda sana kısmet buluo yada o tarzda bişi oluo bir tek seni görmüyor ?
Yok bir tek beni görüyor aslında derin ve uzun mevzu :)

Geri