Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Araba alma sebeblerinden ilkiArabayla gezmekbide müzik olacak kop koppp coşş :dd
Buşra pek anlamadım ne demek istediğini kusura bkmaAraba alma sebeblerinden ilki
Bizim en büyük aktivitemiz bana kısmet arama çalışmaları beni çok seven bir sevdiğim var sağolsun beni kendinden başka herkese layık gördü :cici:
Banamı sevdiğime mi üzüldünsondaki smile bütün üzüntüyü anlatmış ironik olarak hemde baya ağır ? üzüldüm gerçekten bilmiomu senin sevdiğini
Banamı sevdiğime mi üzüldün![]()
Yok bir tek beni görüyor aslında derin ve uzun mevzusana yani daha doğrusu ortadaki duruma sevdiğin insanın sana kısmet arayışı birde dile getirişi kadar travmatik bişi yoktur sanırsam acıtır baya tabi konuyu doğru anlamışsam ? yaşadığım bi olayı hatırlattıda ondan sordum
sen çocuğu seviosun haberi yok,arkadaşsınız oda sana kısmet buluo yada o tarzda bişi oluo bir tek seni görmüyor ?
Beraber emekli olup, karış karış gezelim ya. :dyg:
Yok bir tek beni görüyor aslında derin ve uzun mevzu![]()
Neresinden tutarsan tut neticeye bakıldığında üzücü tabiki bir gün ilişki hanemde nişanlı durumumu gördüğünde canı yanacak haberi yokhmm pardon ozmn yok bana bi olayı hatırlattı eğer öleyse gerçekten üzücü bir durum baabında söledim
Al bir deli daha![]()