sevgiliyle sinemaya gitmek

Konu sahibi son olarak 2612 gün önce görüldü
sevgiliyle sinemaya gitmek,

İlkkez yapıyorsanız heyecanlanıldığı bir aktivitedir.

*bence kimse gitmemeli özellikle korku filmlerine :)

Karanlığın vermiş olduğu cesaret ve ortamın sessizliği sevgiliyle sırnaşılabileceği izlenimi vermektedir. Yavaş yavaş yakınlaşılır ve şapur şupur öpülebilir. Yer yer olayı abartanlarda görülebilir onlara diyecek söz bulamıyorum :D

En arkada ki iki koltuk :p

filmi izlememek istiyorsanız yapılabilecek şeydir

Eğer sevgiliniz yada siz niyeti bozmuşsanız, çevre koltuklardaki insanlara rahatsızlık verebilecek hadiseler yaşanabilir.

Bikere Gittik Sadece. Oda Daha ilk Bulusmamizdi ;) Ama Arkadaslara Katiliyorum Sinemayi Hos Olmayan seyler Icin Bir Mekan Olarak Goruyor cogu insanlar. O yuzden hic Sevmem sinema ortamini.

eskiden bi sevgilim olmustu fi tarıhınde
o adamcagız sinema bileti alırken 3 tane almıstı
dedimki hayırdır biri daha mı gelecek
yok dedi bir tarafında ben oturacagım diger tarafında kımse oturmasın dıye aldım
işte o gun buz kestim
hala ısınamadım

sevgili koltuğu diye bişey çıkmış.adamlar anlamış sevgililerin niye sinemaya gittiğini.işi kolaylaştırmak için adımlar atmışlar.

Sevgili ile yapılacak en kötü seylerden.

genellikle gündüz seansı ve ve alt yazı filmleri kullanır bu abazan arkadaşlarımız. yalap şalap bazı seslerden sonra fısıltılı bir ''ya aşkım çok derine iniyosun .s .s'' sesi duyarsanız salonu terk etme vaktiniz gelmiştir. bizzat yaşadım vallahi

animasyon izlemek istiyosa o kızla evlenilir, aşk filmi izlemek istiyosa o kızla eğlenilmez de şimdi ya. : (((

Cok klise abicim. Farkli ve daha romantik bir aktiviteyi tercih ederim.

hicbir zaman film izlemeyi hedefleyen bir aktivite degildir.
hic gitmisligim de yoktur cok sükür :D

Muhabbetlerin tükendiği ilişkilerin, farklı amaçlar için yada ilişkiyi ayakta tutmak için kullandıkları bir etkinlik türü diye düşünüyorum sevgiliyle sinemaya gitmeyi :) :) :)

Geri