Sevgiliyle piknik yapmak.

Konu sahibi son olarak 183 gün önce görüldü
Rh89X7v2vRT1_dwu0Subh9A1Ftrfd7TVFiCrNIHmXcE9CynJCgXurvHoP7b-QXOEl_qWU2rqo8eCgN6LxQqrcjucrc1oJEvj24hh2tRbXExZUG9Ka5-jhVGWyiNr6PHuXNQHfkcnfXdVLexVWvWA1sAleCKk9JOvbzxLtKTBhMQEIhoXfKiya1_SHPvailHBvtjs=w350-h258-nc

Bakınız: Sevgili ile birlikte piknik yapmak.
Hoş ve romantik bir aktivite olabilir. ^^​

ah ne güzel bir bahar havası görüyorsun değil mi
içimde polyannacıklar uçuşuyor

Sen, yer örtüsü üzerinde uzanmış ders çalışırdın. Hocan bendim. Takıldığın soruları sorardın. Benim kafa bir milyon, atış tamimi yapardım. Ormanda çok az insan vardı. O dönemler birlikte hep The walking dead izlediğimiz için çalıların arkasından zombi çıkacak diye korkardın. :) Ben içmeye devam ederdim... Sınavı da kazanmıştın :p

Çimlerde yuvarlanmaca gidin yavrum gidin bizden geçti .

Hey gidi günler. :)

Guzel olurdu yapsak.

Üçgen kesilmiş sandviçleri yiyip el ele mis kokulu kır çiçeklerinin içinde kâh koşup kâh yuvarlanırken at bokuna basıyomuşsun bi de
Ayhh be biçim :hile:

Çok güzeldir kimbilir hiç yapmadım..

Piknik yapmak çok güzel bir etkinlikte romantik mi bilemicem hee tabi 2 bisiklet 2 sandviç 2 içeceğe piknik diyorsanız o ayrı :p Ben piknk deyince aklıma mangal geliyor, ip atlamak geliyor arkadaş :sırıt:

Keyifli olurdu heralde

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hay sizin sevgiliyle şunu bunu yapma konularınıza ya üstünüze kusucam artık yetherr.

Ben hiç gelemem böyle seye
güya çok romantik mis
yerde de oturamam ben
temiz havada çarpar beni :/

Mesela Larien'in piknik pijaması modelinde gömleği de var, aslında tam takım hazır.​

Temiz hava istah acar.

Geri