Sevgiliyle konuşmak için bahaneler - konuşma bahaneleri

Konu sahibi son olarak 3073 gün önce görüldü
sevgiliyle konuşma bahaneleri,kız arkadaşını arama bahanesi,daha uzun konuşmak için tiyolar,daha uzun konuşmak için bahaneler

Sevgiliyle konuşmak için bahaneler :

- Mesajda yazmaya üşendim arayım dedim

- aaaa benim dakikam varmış :p

- Söyleyeceklerime vereceğin tepkiyi çok merak ediyorum mesajda olmuyo o yüzden aradım

yanlış mesaj attım özürdilerim

smsim bitmiş dakikam vardı arayım dedim

bir konuda bildigi halde bilmiyormuş gibi yapıpı o mana ile aramak

ben küçükken ilk okul 5. sınıfa giderken bir kıza aşık olmuştum okuldan çıktım mı onu görmek için arkadaşla birlikte giderdik ben ödevimi yazmadım sen verirmisin derdim verirdi hatta o yazardı falan :) ah o günler :):):)

Beni özelden arayan senmisin :D:D:D (bıktıran sebebtir:D )

-Bugün seni çarşıda gördümde bi arayayım dedim
--Ne vardı lan üstümde
-aa hiç dikkat etmedim
--Evdeydim gerizekalı tüm gün :haha:

sevgiliyle konuşmanın bahanesi mi olurmuş, sevgilin işte istediğin zaman konuşursun.

Soyle bir durum olabilir.

Sevgililerdir yalniz frekanslari uyusmuyordur muhabbet konusunda bahane bulmaya yonelebilirler.

Direkt üstünde ne olduğunu sorun ya da saat kaç deyin bunu bi' kadın azamız diyor, saat kaç diyecekmişim

ay yemin ediyorum garip bu kız

:s

Bahane çok olurdu da bilin bakalım ne eksik?

(Bu yorumu ben mi attım? Evet aklıma ilk bu geldi.Aslinda aklıma gelen ilk şeyi söylemem gerekmezdi ama olsundu.)

Rg6Tok.jpg

Sarmiyor sürekli konuşmak bir yerden sonra gider kanalı tıkanıyor birinin mudahele edip açması gerekiyor kim ne derse desin [emoji2962]

Panasonic GD55 cihazımdan mobil olarak gönderildi

Naber beyb derim. napıyon hacı derim ne bileyim . Hiç bana göre değil bunlar. fjkdlsş
Bahaneye ne gerek var ki böyle şeyler de yazarsın yazar yazarız .

Hiç bahanelere sığınıp arayan taraf olmadım.
Diyelim ki oldu?
Tatlım benim dosyalardan biri kayıp. Sen de unutmuş olabilir miyim?
(Gerçi benimle olanlar da kendimi unuturum ama dosyaları unutmayacağımı bilirler. Shfjjfd)

Son düzenleme:
Geri