Sevgiliyle konuşacak konu bulamamak

Konu sahibi son olarak 2422 gün önce görüldü
Konuşacak konu bulamayanlar için DEV hizmet:

-gece neden online idin?
-story’ne kimler bakmış
-üzerinde ne var?
-önce sen kapat, hayır önce sen, yaaa önce senn

konu bulamıyorsanız öpüşün iltifat falan edin biribirinize bari

Sarkilara ismini ekleyerek soyle shnshj :)) Baya dakika yer..

Konuşmadan da anlaşabilecek aşamaya geçilmiştir. Mesela yani...

Cehalatin diz boyu olduğu bir ilişkidir. Kötü yanı sadece biri cahildir, daha kötü yanı ikisi birden cahildir. İyi yanı mutludurlar.

Bu konuda sorun yaşanıyorsa doğru kişilerle birlikte değilsinizdir,,,

Kesinlikle çok doğru. Çünkü bazı insanlarla iletişim öyle güzel akar ki konuştukca anlatacak daha fazla şey olduğunu fark edersiniz. Bazen de konuşma tıkanır ilerlemez. Bu bir şey bilmiyor olduğunuzdan ziyade konuşacak bir şeylerinizin olmadığı, hatta ortak noktanızın olmadığı anlamına gelir. Bu anlamda hayattaki en büyük şanslardan biri de saatlerce konuşacağınız insanla denk düşebilmektir.

baktiniz konusacak konu bulamiyorsunuz ohalde sarilin sevgilinize ve seni seviyorum diyin

bakda gör sessiz konu en güzel konu

bu konudan ziyade birlikte bir şey yapmamakla ya da doğru iletiisim kuramamakla alakalı zira konuşmak istedikten sonra bir çok şey üzerine konuşabilirsiniz
konuların güncel ve herhangi bir önem içermesi gerekmiyor
konuşmak istedikten sonra Antalya Beşiktaş maçında baillynin oyundan alınması doğru karar miydi üzerine de konuşabilirsiniz.
mesele biraz da istemek

Son düzenleme:
işte bu sıkıntılı bir konu birden herşey paylaşılıp konuşulacak birşey bırakmamak ciddi anlamda soğumaya sebep verecektir
her ne kadar sıkılmadım dese de bir taraf bunu belli eder

Muhabbetiniz kıt,oysa ki neler neler konuşulur..

Çok da sevgi’li değilsinizdir belki.

Konusamadiginla neyi sürdüreceksin cicegim.?

4 haftadan fazla süren flörtler beni geriyo.p
Uzun ilişki yaşayanları hiç anlamam.. heyecan bitti mi yol alacaksın, sonra sonsuz mutluluk yok dediğimiz zaman hu hu vo vo yapıyorlar..

biz buluyoruz çş<3
'en son kiminle telefon görüşmesi yaptınız?' konusuna 'sevgilimle' yazmadığım için, sanmayın ki konuşmuyoruz....................

1758895364551.png

Geri