sevgiliyle ilk yemek

Konu sahibi son olarak 2612 gün önce görüldü
sevgiliyle ilk yemek,

Evden acele cıkıp cüzdan unutululmaması gerekir, Aksi taktirde sevgiliyle ilk bulaşık yıkamak olarak nitelenebilir..

yemek yerken, ağız şapırdatılmamalı, Çatal düzgünce kullanılmalı.

Çok heyecenlı geçen ve genelde masadan aç kalktığımız bir yemek(:

* Güzel bir mekan seçilmeli ve romantik ortam oluşturulmalı.

Yemeğin hiç bitmediği andır. Çok fazla yeyip aç gözlü imajı vermemeye çalışılan durumdur. Nazik ve zarif hareketler sergilenir. Altın madalya kazandırabilecek durumdur.

1 ay önceden her şey planlanmalı eksiksiz, kusursuz olmalı. İlkler unutulmaz :p

Alkollü bir mekana davet edildiyseniz; fazla içip kafayı bulmayin : p

Ağzın kenarında iz kalmasın diye soslu yiyecekler tercih edilmemeli , sonra ağız ağıza da yenir ama başta işi sağlama almak lazım

Her zaman gittiğim yerlerden birine gider, her zaman yediklerimden birini yer, her zaman davrandığım gibi davranırım. Hazırlık falan da yapmam.

Barbiger'de doğu/batı almanya üzerine konuşmadan yenilen bir yemek, yemek değildir. İsminden lüks bir yer olduğu düşünülmesin. İçeride çalışan ısıtma sistemi dahi yok. Oradaki lezzeti, sohbeti ve samimiyeti başka yerde bulmak namümkün.

Aa çok iyi tavuk döner yerim . :S

son akşam yemeği gibi olamaz mı
olamaz

karşılıklı oturalım
kumpir yiyelim
evet canım sahilde

Hakkını yiyemem şık bir yere gitmiştik, gelen ikramları iştahla gömünce heyecan falan kalmayıp bi’ rahatlama gelmişti. Bu kadar olduğu gibi görünmese de olurmuş aslında dfşflfl

1 flörtözümnen yediğim o şık dönercideki ZURNA döneri unutamam. Masaya gelen ikram turşuları silip süpürmüştük. Çok doğal bir ortamdı. Ve şöyle demişti bana; "Doğru 1 seçim yapmışsın, ben hep ZURNA döner yerim."

43ed7aafad9.jpeg

bana yemeğe otururken ben senin doğallığına aşık oldum diye iltifatlar sıralıyordu, yemek sonunda ıslak mendil paketini ağzımla açınca hangi dağdan indin demişti..............

Kızlar genelde salata yer, çok piremsesizzzz xd

İlk defa yemek yemiyoruz,sevgiliyle yiyoruz
Sevgiliye olan heyecan dışında değişik 1şey olmaz.
Bütün menüyü yiyebilirim,çünkü şüşkoluk.
Tşk.

Geri