Sevgiliyle İlk Gün

Konu sahibi son olarak 4492 gün önce görüldü
Buluşma günü ayarlandıkdan sonra sıkı sıkı çalışıp hazırlanılan gündür. İki tarafda heycanlıdır. Planlar önceden yapılmıştır herşey kusursuzdur. Resmi bi birliktelige de benzese buluşma hiç unutulmicak kadar degerlidir kimisine göre.

İlk deneyimi ve tecrübesi olan birisi için kalp atişlarini tırık tırık hissetiği bir gün, avuçlarınızın terlemesini engellemeniz, konuşurken tükürmemeniz, ilk yarım saat fiziksel temastan kaçınmanız felleğin sillesini yemiş gibi kasılmamanız, faydanıza olucaktır.

* tamamen donup kalmamak için provaların yapılması ama o an gelince hepsinin boş olduğunun anlanması ile hissedilen o teslimiyet duygusu :D

* ilk yarım saat "eee " den başka cümle kurulmayan iki tarafı da kasan anların yaşandığı gün :D

* ayrıldıktan sonra acaba nasıldı ya ne düşünüyo hakkımda diye soru işaretleri ile sona eren gün :D:D

* Günler evvelinden planlanan ve o anın sabırsızlıkla heyecanla beklenmesi durumudur.

* Acaba sarılacak mı , öpecek mi , ilk tepkisi ne olacak gibi sorular beyni meşgul eder.

Konuşamayıp mesajlaşanlar biliyorum arkadaşlar.

Kırmızı bi elbise giyip o kadar suslenmistim de oturup rakı içmistik karşılıklı hahaha:D

İlk bulusmada once siyaset sonra din konustuk gorusler zitti takimimizda ayni degildi xd
Olmamasi icin neden aramama gerek kalmadi xd

C-707 cihazımdan gönderildi

Tabi Bunları Yaşamamış Olmakta Var :)

1 Kere Başıma Geldi Sadece Yaptığım Şey Sarılmak Oldu Gayet Sakindim :)

İyi Forumlar...

~Saygılar

İlk gün gergin geçer hata yapmak istemezsiniz , üstünden zaman geçip konuşunca gülünecek bayağı komik kareler vermişsinizdir.

Göz kaçırır yine de kenarından bakmaya can atarsın.
Çarpıklaşırsın, ilk izlenimleri unutamazsın.

Bayanlar erkeklere göre daha çok heyecanlı oluyor. Hatta konuşacağı şeyi ezberlemiş gelmiş onu anlatıyor. Önceden çalışıldığı çok belli oluyor :D Ama en güzel duygulardan birini yaşıyorsun ilkler iyidir :)

10 ay önceydi.. Hala üzerimde ne olduğunu, nasıl davrandığımı ve neler dediğimi hatırlar-hatırlatır bana. :p

16 ekim 2016 günlerden pazar aşırı güneşli hafif rüzgarlı bi istanbul günü saat :14:00...
Akşam saat 22:30 a kadar beraber aynı mekanda zamanin nasıl geçtiğini annem aradığında fark etmemle beraber gülme krizi ve şarap eşliğinde eve bırakılmak:D

Geri