Sevgiliyle aynı müzik zevkinde olmamak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
+Sen ne dinliyorsun?
-Azer filan, yüküm yarı yolda kaldı.
+Ayyy bnd dinlemstimm, cogüzelll.

Puh sana yalancı. Hepiniz aynısınız.
Aynı değilse müzik zevki, o ilişki gitmez. Yumurta gibi çocuğu bulursanız, belki 2 ay filan gider.

Arabesk rooc olmasin da onun dışında sorun yok

Ama özgün de olursa tadından yenmez yani

Müzik zevki ile hayata bakış açısı/karakter arasında doğru bir orantı olduğu fikrindeyim. Dinlediğimiz müzikler hem karakterimizi hem de kısmen de olsa dünya görüşümüzü yansıtır. Scorpions dinleyen biri ile Güllü dinleyen birinin ortak noktası ne olabilir, hangi paydada buluşabilir diye düşünüyorum. Bunu söylerken birini yüceltmiyor öbürünü de yermiyorum ama özü itibariyle tınıları bir değil. Taban tabana zıt olmadığı sürece fazla anlam yüklenecek bir konu değil yine de.

Yaşam tarzı, siyasi görüş, düşünce yapısı olarak birbirine yakın insanların arasındaki uyum, birlikteliği daha kalıcı kılar. Farklılık yaratan ve ilk başta gözünüze batmayan detayların ise zamanla rahatsızlık vermesi kaçınılmaz olacaktır.

Müzik zevki birebir aynı olmasa da ortak zevkler, ilgi alanlarına sahip olmak her zaman avantajdır. Kişiler arasındaki bağı çok daha iyi noktalara taşır.

zangir zangir calmasinda ne calarsa calsin

90'lar sevmeyen adamdan koca olmaz aşkom. sorry........

önce insanı neşelendiren, sonra yavaş yavaş hüzüne boğan, çoktan adını unuttuğumuz ama sözlerini hala ezbere bildiğimiz yüzlerce şarkıya sahip listeleri önünüze seren duygusal yıllar. justin bieber, aleyna tilki, zeynep bastık dinleyen manit mi olur ya dimi ?

biraz da şu tarafa zıt
biraz da bu tarafa zıt

Cazmaz açmış kendi odasına ortam yapmış tütsü filan var...

Ya bacım... Git yoluna ya.

canli muzik yapilan, kucuk uzun sandalyede gobekli gozluklu amcayi oturttuklari, eline saz verdikleri, tarzinin bu oldugunu gordum. surekli de et yiyormus. et siparis ederken, el isaretleriyle etin uzunlugunu gosteriyo kafasini hafif sallayarak, neseli neseli. "ula.. yav.. neyse" dedi icsesim. "bu aksamin da sonu var." tabi bir + vardi, o da sevgili degil, tanisma asamasinda olusumuzdu. *angel emoji*

Son düzenleme:
Henüz kendisi teşrif edemediği için müzik zevkini bilemiyoruz…

Ex sevgilim müslüm dinlemiyordu şimdi müslümcü olmuş :D bakıyorum müslümlü storyler atıyor :D öyle ederim işte adamı

İzlerken aldığım keyif xd

canli muzik yapilan, kucuk uzun sandalyede gobekli gozluklu amcayi oturttuklari, eline saz verdikleri, tarzinin bu oldugunu gordum. surekli de et yiyormus. et siparis ederken, el isaretleriyle etin uzunlugunu gosteriyo kafasini hafif sallayarak, neseli neseli. "ula.. yav.. neyse" dedi icsesim. "bu aksamin da sonu var." tabi bir + vardi, o da sevgili degil, tanisma asamasinda olusumuzdu. *angel emoji*
bu bi kitaptan alıntı mı

Geri