Sevgiliyi Yatakta Başkasıyla Basmak

• Kullanıcı eliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4725 gün önce görüldü
Ne kadar katil olma potansiyeli insan varmış forumda :D

'Açıklayabilirim ' sözünü devamında getirir.
Birinizde 'açıkla ulan' desin allahaşkına .
:O

Basma değilde Bir arkadaş olayı anlıyor karısının çantasındaki doğum kontrol haplarının azaldığını felan tespit ediyor bir gün eve geliyor karısı yatakta mesajlaşırken uyuya kalmış alıyor telefonu watsapta yalamalı yutmalı mesajlaşmalar ekran fotosunu alıyor whatsapp da hali hazırda bulunan aile gruplarının hepsine atıyor alın diyor bu sizin kızınız diğer oğlanda tanıdık çalıştığı bankanın çıkışında bir dövüyorlar adamı adam hoşaf. kızı ailesi red ediyor felan zaten aynı köyden ve kızla liseden beri sevgililermiş ... kız kayıp şuan

Sevgiliyi yatakta basmam için evinin anahtarını bana vermiş olmalı bunu yapacak kız bu zamanda zor olduğundan konu tartışmaya kapalı..

nl15D5.gif

Onceden cevap verdim mi bilmiyorum ne demisim falan ama su andan bildiriyorum;

Ne hali varsa gorsun ya kapiyi geri kapatir cikarim. Sizler hepinizler, tek eslilik mi var saniyorsunuz ??

Olacaksa sevgiliyken olsun. Def edersin olur biter. Evlilik oncesinde kimsenin kilina dokunulmaz. Kadin, kapidan bile gore doner, hakki var.

Ama karini yatakta basmak var. Bizim oralarin yaptirimi farklidir. Vurayim bitireyim degil, baska baska raconlar var isin icinde. Hepsi ibrettir.

Boşarsın biter. Ne kadar daha uğraşırsan, o kadar daha acı çekersin.

oha ustteki mesaji hic beklemiyordum

Rezil bir durum.
Her taraf icin.

.... beterin beteri var cidden :mrslkm:

Kim kime basıyor ama orasıda önemli.

Hele bir sor niye ? sorusu gelme ihtimali yüksek bir durum .

İnsanların özel hayatına giren bir durum. İnsanların açığını ortaya çıkarmak pek etik değil. Yapmayın böyle casusluklar.

Geri