sevgiliyi yakın arkadaşla aldatmak

Konu sahibi son olarak 2615 gün önce görüldü
sevgiliyi yakın arkadaşla aldatmak,

aldat-ıl-manın en acımasız şeklidir, Allah kimsenin başına vermesin..

Acizligin ve basitligin şekli.
İnsanlık arkadaslık sevgi nedir bilmeyenlerin yapacağı birşey.

* sırtından matkapla girilmiş gibi hissetme durumu

* hayat küsme sebebi

Vakti zamanında Samsunlu bir arkadaşım vardı. Chat ortamından tanıştığı Adana'da yaşayan biriyle sevgili olmuştu. Kadın evli ve çocuk sahibiydi. Enteresandır, gönül rahatlığıyla ilişkilerini devam ettiriyor ve beraber kaldıkları yerde yaptıkları yemekleri bile insanlara anlatabiliyorlardı. Kadının kocası bunu bir şekilde öğrenmiş ama çocuklarının hatrına mevzuyu içine atmış, eşine bir şey söylememişti. Kim bilir, hala kadın kocasının bidiğinden hala habersiz...

Benim başıma geldi bu olay hem tanıştırdı kız aradasım hemde biz onunla ayrılınca onunla nişanlandı.. Benimle tanıştırdığında sevgilisi vardı kızın çokta seviyordu onu. Onlar ayrıldı biz ne ghüzel devam ederken sonra ayrıldık.. Ulaşamadım ona daha numarasını iletişim bilgileirni herşeyi sildi sonra bir kaç ay sonra öprendim ki arkadaşımla nişanlandı ..

Hayatta ihanetten daha agir bir sey varsa o da budur. Ihanetin yakin arkadasinla gerceklestirilmesi.

* Bunu yapan kişiyi alacaksın gözlerini kafatasından , ağzını ensesinden çıkaracaksın. Ayaklarından tavana asacak ellerini arkada düğümleyip öylece bırakacaksın. :p

Serefsizligi daniskasi.

bknz. senden ayrılıp sana kankam diye gösterdiği kimseyle çıkmaya başlaması.

Kişisel değerleri bile olmayan iki aciz insandır.Acıdır, hayatınızdan çıktıkları için şükretmelisiniz.

Yineliyorum onu yapan kişi arkadaşınız değildir ki o sevgili dediğinizde sevgiliniz değildir.

Daha sevgili olmadığım lakin sıcak temaslarda bulunduğum bir hatunun yakın arkadaşı ile bir birlikteliğim olmuştu, ki bunlar ciddi beraberlikler ve sevişmeler değildi lakin yine de çok itçe bir tavr, kendimi ve böyle bir tutum içerisinde olan herkesi kınıyor, yine de Aşk'a sığınıp bir açık kapı bırakıyor ve; Aşk'a söz geçmez, kurşun adres sormaz diyorum.​

İki taraf arasındaki açlığın göstergesidir.
Aralarındaki ilişki sevgi dışında her şey olabilir.

bkz. kavak yelleri 83. bölüm özge ve deniz kelepçeli fantazi hd izle 720p izle indirmeden izle reklamsız

nolmuş yani ayağımız takılıp üstüne düştüysek, biz de sevdik be kardeşim

Geri