Sevgiliyi evliliğe ikna etmek..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bunu genelde bayanlar yapar evli olan arkadaşlarla görüşülür yemeklere onlarla gidilir bekarlarla görüşmesini kısıtlar evliliğin ne kadar güzel bir şey olduğunu göstermek için..

İçinden gelmesi önemli, bişeyleri zoraki yaptırmaya gerek kalmamalı

İkna etmek sözle olmamalı yoksa sonucu ayrılığa gider. Hal, hareket ve davranışlarla olmalı. Kişi karşıdaki için ideal es olduğunu kanıtlamali ve karşı tarafın evlilik konusuna girmesine sebep olmalı.bu şekilde bir ikna en makul olan bir gerçektir.

Yedi yılınızı alabilir. İki metre boyunda spor akademisi mezunu kaslı vücutlu bir arkadaşım, 1.50 boyunda küçük memeli çiroz çirkin çarpık bi kızı yedi senede evliliğe ikna edebildi. Niye lan dedim. Ne var bu kızda? Kız mı yok? " anlamıyorsun beni" diyordu. Evet anlamamışım. Dünya iyisi bi kızmış meğer. Zeki başarılı vizyon sahibi.

Ikna etmeye çalışmam . Istiyorsa evlensin ne ugrascam jcjdjd

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

özgür ruhlu düşünceler ve duygular lazım bize
iknası bile olmamalı ya.

Beyler bu konuda biraz uğraşıyorlar evet, zor olmalı.

Neden ikna etmeye calisiliyor? Iki kisi de iliskide ayni noktada degilse, o iliskinin zaten bir gelecegi olmaz.

Digeri de sorunlu musun da basina is aciyorsun, evlenince basin goge mi erecek :D

+Ben evliliğe karşıyım Mücella beni zorlama!
-Düşünsene aşkım istediğin zaman dilediğin gibi vurabileceksin..
+Tmm n zmn evlnyrz hmn trh allm​

İkna edilmişlerle yola çıkılmaz…

Yedi yılınızı alabilir. İki metre boyunda spor akademisi mezunu kaslı vücutlu bir arkadaşım, 1.50 boyunda küçük memeli çiroz çirkin çarpık bi kızı yedi senede evliliğe ikna edebildi. Niye lan dedim. Ne var bu kızda? Kız mı yok? " anlamıyorsun beni" diyordu. Evet anlamamışım. Dünya iyisi bi kızmış meğer. Zeki başarılı vizyon sahibi.
Kizlari benden daha fazla gömmene dayanamiom:(

Geri