Sevgiliye Takılan Lakaplar

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
sevgiliye takılan lakaplar, sevgiliye takılan lakaplar ekşi, sevgiliye takılan lakaplar komik, sevgiliye takılan lakaplar sözlük, sevgiliye takılan lakaplar isimleri, sevgiliye takılan lakaplar güzel

Kapuçinom, incir çekirdeğim, böğürtlen gözlüm, süzme aşkım, kıtlama çayım, ayoşum, Çin setti boylum, çapkın ördeğim, ballı bademim, Teleskop bakışlım, duyusuz sevgilim, ince belli Ajda bardağım, ter bezem, şebeğim, eşek arım, şaşkın pusulam, tandır böreğim, kösem, tabansız civanım, ekşi üzümüm, acı yağmurum, küflü finduğum, limonem, güçlü aygırım, uykucu kedim, sulu köftem, hacıyatmazım, paramatiğim, boş kasem, ayaklı gazetem, et dönerim, kar suyum, çekilmemiş kahve çekirdeğim, killoşum, süt oğlan, kıllı tırtılım, yün kafalım, tükenmiş kalemim, kıvrak zekalım, o ses Türkiye'nin sessiz sevdiğim. tahta kaşığım, cozutuk.

Bulgur pilavım, fındık ezmem, fıstık içim, kaymaklı tel kadayıfım, çilekli sodam, çayımın şekeri, yemeğimin tuzu, gözümün feri, tontişkom, belalım, elmalı turtam, koçum,aslanım, yiğidim, herifim, avradım, çokoprensim, akıllı bıdığım, geri zekalı sevgilim, manda bakışlım, ayı vuruşlum, kapitalist aşkım, kalbimin vuvuzellası, kainatım, dahiyanem, seksi şoparım, romantik öküzüm, duygusal ayı'm, lolipopum, topitopum, arı mayam, adonis kaslım, ronaldo bakışlım, vampirellam, kunduzum, sıpam, eşeğim, atım...

Çok komik şeyler varmış ya kalbimin vuvuzellası ^^

Ne var ne yok toplanıp gelmiş. İyi yemek listesi çıkar buradan.:haha:

Geri