Sevgiliye siirler yazmak

K
  • Kullanıcı Külkedisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
adam tek kelimeyle nereye kadar yürüyebilirim demiş, benim ismim kadarmış yürüme mesafesi öğrenmiş oldu sjsj. bize de ceza dinlemesi kaldı yine rasko, arkadaşımın ilişki koçu olarak buyrun önden açın dinleyelim…
o şarkıyı ne zaman duysam bu şiir gelecek aklıma artık... jujuyla haberleştik şimdi kursta deli deli hareketler yapıyor diye şikayet etmişler polis almış götürmüş emniyetteymiş şu an. bi daha senden başkasından teknik taktik almayacağım diye yeminler etti ama allah kurtarsın deyip kapattım

o şarkıyı ne zaman duysam bu şiir gelecek aklıma artık... jujuyla haberleştik şimdi kursta deli deli hareketler yapıyor diye şikayet etmişler polis almış götürmüş emniyetteymiş şu an. bi daha senden başkasından teknik taktik almayacağım diye yeminler etti ama allah kurtarsın deyip kapattım
biz kıbrıs tatlısı tarifine geçtik bile, sen şarkını dinle ötede dolandırıcı adam!

Hdhshshshshshshshsh komiksin bugun! Hayirdir insallah..

biz kıbrıs tatlısı tarifine geçtik bile, sen şarkını dinle ötede dolandırıcı adam!
bavulla kafasına vurup saçından bi tel al taktiği veren biri için aşırı iddialı laflar kjdf:/
Hdhshshshshshshshsh komiksin bugun! Hayirdir insallah..
olayın kendisi komik jkdf yine de teşekkür edelim pek sık iltifat duymuyoruz son günlerde, anca hain falan fişman...

durduk yere hainliğini hatırlattı, yürüsene ilişkilerden hazır 40 yılda bir övülmüşsün… bu erkekler kapatılsın diyoruz ama saflıkları motive ediyor. (uyduracak bi şeyler şimdi jujuma)

Mutluluk kimine göre onsuzda olsa hayalini kurmaktır..
Kimisine göre de onun bunun altına yatmaktır.
Ybn

durduk yere hainliğini hatırlattı, yürüsene ilişkilerden hazır 40 yılda bir övülmüşsün… bu erkekler kapatılsın diyoruz ama saflıkları motive ediyor. (uyduracak bi şeyler şimdi jujuma)
bilerek açtık hainlik konusunu gelişmeleri anlatmaya zemin olması için. teknik taktik diye boşuna demiyoruz... bu arada juju kusurmatik gibi çalışıyor armudun sapı üzümün çöpü jdfg. hızlı konuşuyormuş çocuk hiçbi şey anlamamış. o çocuğa senin şiiri okutup yeni bir ceza yaratabiliriz

Karanlık gecenin hüzünlendiren şarkısı
Sesinde ki aura tam bir baş belası
Gözleri kurşunu aratmaz
Genelde tam bir vurdumduymaz
Sjsjssj

Geri