Sevgiliye mektup yazmak

Konu sahibi son olarak 186 gün önce görüldü
Hiç yazmadım ben ya. Arkadaşım askerdeki sevgilisine her hafta yazıyordu, böyle desenli kağıtlara. Hatta kağıda parfümünü sıkıp rujuyla öpüyordu. :D

Ben romantik değilim bu kadar.
Asker falan olsa belkii .p

İsveçli bir kızla yazışmıştık ben o zamanlar Viyana'da yaşıyordum falan filan çok zaman önce ;)

Seni seviyorumlarla biten mektuplarla başlarsın önce. Bir bakarsin özlediğine dair olanları ulaştıracak birisi kalmamış falan. Mektuplar çok değerliler, keşke kimlerin hakkettiğini önceden kestirebilsek.

senede 2 defa kendime mektup yazıyorum ben üşenmeden gidip postaneye veriyorum çok zevkli oluyo bi deneyin

Bu teknoloji çağında öyle bir değer kaldı mı. Yapabilene aşk olsun.

ben..... mektup...... yazmak......??????? avcunu yalar :))))

En sevdiğim. Ne kadar güzel olduğunun tarifi yoktur.
Kelimelerin sayfadaki güçleri ile sözlükleteki güçleri çok farklıdır. Ayrıca, benim için kelimelerin ne söylediğinin yanında, kimin söylediği de önemlidir. Kendini kelimelerle ifade edebilen birine saygım da büyük oluyor hem :)

Artık telefon var. Mesajlaşma, konuşma falan. Mektubun önemi kayboldu.
Hani telefonla konuşunca ağzımızdan çıkan kelimelere dikkat edemeyiz ya, mektup yazınca tekrar tekrar düşünürüz ne yazacağımızı. Bu yönden mektuplaşmanın yok oluşunu seyretmek üzücü.

Bir zamanlar mektup değil de bir çeşit günlük almıştım sevgilime. Her yanına gittiğimde değiştirip sırayla birbirimize yazacaktık mektup şekilde. Sonra kız beni terketti :/ 7 ay sonra geri döndü ama Yazılan her şeyle birlikte günlüğü sobaya atıp yakmış. O zamanın parasıyla 50 Lira vermiştim günlüğe, duyduğumda ne koymuştu be :s

Ben isterim bana yazmasını. Hatta bir ara düşündük ama olmadı .d bizimkisi biraz öküz olunca üşendi :d ama isterdim mektuplarla gelmesini.p

Bu duyguyu tatmak için sevgilimin askere gitmesini bekliyorum.:p

Hiç bir şey, elle yazılmış bir mektubun yaydığı duygusal atmosferin yerini tutamaz. Bundan emin olun. Bu duyguyu tatmayanınız varsa mutlaka denesin.

bir aksam saatlerinde gece lambası eşliğinde, beyninde düşündüğün ve yazdığın sözcüklerin yankılanarak yazılan mektubun yerini hicbise tutmaz
mektup özeldir, anlamlıdır herkese yazılmaz.

En son iki yıl evvel yazmıştım doğum gününde.
Severim böyle şeyleri.

Peki sorarim size..
Af buyrun sevgiliniz sicmaya gitti diye 5-6 dk gec yazdiginda turlu turlu tripler atarsiniz..
Yazdiginiz mektup en az 3 gunde gelcek size tribinizi nerde saklicaksiniz ?

Geri