sevgiliye hiç yollanmamış mektup

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
Bugün sen dönüyorsun seni benden alan o sehre. Ben o sehre inat seni her zamankinden cok seviyorum sevgili. Sen bilmiyorsun kalbimin bir parçasının seninle o uzak sehre gittiğini ve yarım kalan diğer parçasının bana acı verdigini...Bilme sevgilim beni hep son gördüğün halimle gülen yüzümle hatırla...Bana verdiğin mutluluklar kadar
virgulll.gif
gidişinle acı da verdiğini bilme sevgili. Şimdi çocuk kalbim yetişkin vucudumda ne kadar üzüntü cekiyor bilme... Sadece saatler kaldı gitmene...senden uzaklarda
virgulll.gif
sensiz
virgulll.gif
sadece senin için çarpan kalbim
virgulll.gif
sen bu sehirden uzaklaştıkca paramparça olacak sevgili...oysa seni görmesem bile aynı sehirde nefes almayı istemem bile cok zor
virgulll.gif
sadece bir hayal... Nereden bilirdim
virgulll.gif
beni bu yaşıma kadar hayat senin icin hazırlamış
virgulll.gif
meğerse her yol sana cıkabilmem senin değerini anlamam içinmiş nereden bilirdim sevgili...Bilsem sana daha çabuk ulaşmak icin elimden geleni yapmazmıydım. Bilebilseydim o'nun sen olduğunu ve bana bu kadar yakın biriyle bir gün karşılaşacağımı hayatı dondurup senden başka hiç bir sey yasamamak için herşeyimi vermezmiydim sevgili. Seni ilk gördüğümde anladım oysa ben
virgulll.gif
senin o oldugunu... eğer yazdıklarıma bir gün rastlarsan ve okursan üzülme sevgili
virgulll.gif
ben tüm uzaklıklara ve bu kalp acısına rahmen seninle olan 1 sn mi bile sensiz geçen tüm ömrüme değişmem. tesekkür ederim sevgili bana verdiğin saniyeler
virgulll.gif
dakikalar
virgulll.gif
saatler için... uzakda da olsan benim yanımda geçirdiğin tüm zamanlar ömrüme bedeldi... Bir gün sana gercekden kavuşamasam da bana göre birinin yer yuzunde var olduğunu öğrettin bana...oysa ne korkusuzdum hayat karşısında
virgulll.gif
şimdi korkuyorum sevgili ilk defa korkuyorum...sensiz kalmakdan ve seni bir defa daha görememekden ölesiye korkuyorum... senin yanımda olmadığın her an hayattaki herseyden korkuyorum...seni daha cok sevmekden bile korkuyorum sevgili...Her an yüzün gözümün önünde ömür boyu silinmeyecek sekilde kazıdım kalbime tüm ayrıntılarıyla...SENİ BİR TEK SENİ SONSUZA KADAR SEVECEĞİM SEVGİLİ...
aynıları varsa özür dilerim
5356f534.png

Geri