sevgiliye bakire misin diye sormak

🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
Yeni nesil tabiri ile öküzlükte level atlamak.

yurdum erkeklerinde şöyle bir mallık var;
bu soruyu sorar "değilim" cevabını aldığında, eğer seviyorsa, üzülür ya da en kötü ihtimalle bir burukluk oluşur ve kurgulamaya başlar "acaba kaç kişi ile beraber oldu?" ardından büyük bir tartışma...
eğer "evet bakireyim" cevabı alırsa yine üzülür bir fırsatı kaçırdığını düşünür, yine bir burukluk ve yine hüzün. bu fırsatı kaçırmamak için elinden geleni yapmaya kalktığı an da ise tartışmalar yine başlar. bu sebepten evlenene kadar beklemek zorunda kalan beylerin sayısı hiçte az değildir bu topraklarda.
hal böyleyken "sorma, öğreneceğin anı bekle" mantığından hareketle daha mutlu olunabilir.
şimdi burada bir başka soru akla gelir "ya öğrendiğimizde üzülürsek?" işte bu noktada "allah belanı versin, bu kadar da tamahkar olunmaz!" standart cevabı sizi bekliyor olacaktır.
standartların dışına çıkan bir cevabım da var tabi, sadece bir gazoz ısmarlanırsa söyleyebileceğim bir cevap...

Bir bayana sorulmaması gereken sorudur. Güvenmediğin sonucunu çıkarır; -bakire olsa bile- ayrılmak isteyebilir.

Sorani ve sorulani ilgilendirir. 3. Kisiler de agzina sakiz eder.

Kişi Kendinden Bilir İşi..
Diye Boşa Dememişler..

"bunu soramazsın da" tabirli sorular içerisindedir.

soruya ne cavap verilse verilsin, isterse cevap ta verilmesin, her koldan güvensizlik ve şüpheler oluşur.

2gwt0qv.jpg

Direk sormak yerine dolambaçlı sorulur ve cevaba göre devam edilir bazen de bunu sormaya gerek bile kalmaz..Bayanlarında erkeğe bakire misin diye sorduğu olmuştur tek kadına sorulan soru diye düşünmemek lazım..

Bakire biriyle olmak isteyen erkeklerin düşünce yöntemidir.
Çünkü önemli olmasa sorar mı?

Soran kişi bakirse ve belli kuralları kriterleri varsa bu soruyu daha uygun bir dille henüz sevgili olmadan,tanışma aşamasında anlatır.Sorar demedim,anlatır. ''Ben evlilikten önce hiç cinsel ilişki yaşamamış biriyle evlenmek isterdim açıkçası'' tarzında kriterlerini belirtir kendisiyle ilgili tanışırken.Kadın da mesajı alır ona göre davranır zaten.Ha bunu yapacak kişi bakir değilse bu nasıl bir durumdur sorusunu psikiyatrlara sorun,beni aşıyor akjshdakj

İşi bilmeyen erkeklerin sorduğu sorudur.
Gece geç saatlerde oynanan küçük bir soru cevap oyunu,soruyu direkt sormadan cevabı almanızı sağlar.

Saçma bir soru..zamanla anlasilan bir durum zaten güvensizlik ve süphe gösterir erkegi yada bayani aninda sogutur..

-alo, iyigeceler
-merhaba sayın dinleyen sizinle daha önce yatmış mıydık?
-anlamadım
-teknik olarak kadın mısınız?
-evet,biyolojik olarakta tabi
-ilk açılışınız ne zaman yapıldı?
-ne açılışı?
-açılış, açılış yani ilk pompa, la pompa,bil pomponi, le pompier?
-daha yapılmadı
-aaa o zaman sizinle bir kaç yıl sonra konuşucaz.

Bakınız : Kaybedenler kulübü.

Her iki taraf içinde ilişkiyi farklı yöne çekecek sorudur.

Bunu soran kişinin bakir olmasi lazim. Aksi halde ciddi sorunları var demektir.

Sevgili olmadan once o kisinin nasıl bir karakterde biri oldugunu, hayata bakis acisini ve hayati nasil yasadigini bilmesi gerekir. Zaten bu sorulara cevap alabiliyorsa karsindaki kisi hakkinda da az cok bilgiye sahiptir ve bir birliktelik baslar. Bunu soru olarak sormak cok buyuk bir saygisizliktir. Bu kadar ozel konulari konusabilecekleri bir asamaya geldiyse bir iliski, zaten sohbet icerisinde cevapları da bulunur.

Duruma ve şartlara göre sorulabilir ama yeni tanıştığın bir kadına soruyorsan tam bir okuzsuun

Geri