Sevgilisinin yanında dayak yiyen erkek

Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
Bir miktar üzücüdür. yaralarını sararken romantizm olur. değerlendirilmelidir.

Eskiden olsa; Ayip bir sey degil. Gururlu bir erkek ise dayak yer gerekirse diye dusunurdum. Suan ise bunun ne kadar aptalca oldugunu dusunuyorum.

aslında erkekler arasında ufaktan racondur; yanında kadın (eşi/sevgilisi) veyahut çoluğu çocuğu olan adam dövülmez. tartışma olabilir ama bokunu çıkarmadığı sürece dayak atılmaz. zaten her dayak da eziklik olmaz, bazen o kavgayı verebilmek de g*t ister. ama tabii ipsiz sapsızın tekine denk geldin, sevgiline laf attı, dövmeye kalkıp dayak yedin, üzücü... ORADA AYAĞIM KAYMASAYDI GÖRÜRDÜM BEN ONU

aslında erkekler arasında ufaktan racondur; yanında kadın (eşi/sevgilisi) veyahut çoluğu çocuğu olan adam dövülmez. tartışma olabilir ama bokunu çıkarmadığı sürece dayak atılmaz. zaten her dayak da eziklik olmaz, bazen o kavgayı verebilmek de g*t ister. ama tabii ipsiz sapsızın tekine denk geldin, sevgiline laf attı, dövmeye kalkıp dayak yedin, üzücü... ORADA AYAĞIM KAYMASAYDI GÖRÜRDÜM BEN ONU
itiraf edelim ILIKTIR. ndajdna.

ılık dedin ve birazdan sjw glu gelecek. hayır ya erkeklere de bu kadar yüklenilmesin. bence ılık olması için dayağı bizzat kız arkadaşından yemeli dkfkg ama tabii karizmayı çizdirmiştir artık... o ilişki yürümez
kız arkadaşından dayak yemeyen de ben erkeğim demesin..

ama yemesin o da.. haksız mıyız?
çok acımasızsınız be. adam napsın güç yetiremiyorsa? zaten şöyle bi bakcan; ayıracak birileri yoksa, adamı da çok gözün kesmiyosa lan yürü git başımı belaya sokma diyip kuyruk dik bi şekilde gtm gtm uzaklaşcan. avcı ne kadar hile bilirse ayı da o kadar yol bilir juju hanım siz erkekleri ne sandınız

çok acımasızsınız be. adam napsın güç yetiremiyorsa? zaten şöyle bi bakcan; ayıracak birileri yoksa, adamı da çok gözün kesmiyosa lan yürü git başımı belaya sokma diyip kuyruk dik bi şekilde gtm gtm uzaklaşcan. avcı ne kadar hile bilirse ayı da o kadar yol bilir juju hanım siz erkekleri ne sandınız
doğru doğru haklısın. su an kaçmak en doğrusu. vallahi şişlerler adamı. erkeklere tavsiyem kaçması..

Geri