Sevgilisinin Facebook Şifresini İsteyen Kişi

Konu sahibi son olarak 3671 gün önce görüldü
Büyük çaplı bir araştırma yapacaktır kesin ne var ne yok bulacaktır :D

Hiç hazzetmem çocukça bir davranış, ne ederse kendine eder yani banane.
Karamanın koyunu sonra çıkar oyunu :D

Hiç sevmem. Ne isterim, nede istese veririm. Ha çok ısrar ederse veririm ama benim gözümde eskiye düşer güven konusu devreye girer. Benimde özel hayatım var onunda. Evli değiliz, nişanlı değiliz
Belki ben kız arkadaşlarımla özel konuştum, belki o arkadaşları ile özel konuştu.
Sınırı bilmek lazım her zaman

sevdigine guvenmeyen kisidir kiskanclikla hic alakasi yokdur

Bugüne kadar çok şükür ki şifremi isteyen bir sevgilim olmadı

Bazen güvensizlikten ileri gelir bazen de emin olmak ister.
İstenirse hiç cekinmem veririm sifremi.

Kendisinin de sevgilisinin de ne olduğu aslında ortadadır. Sadece kanıt arıyordur :)

Nikah masasına oturması mümkün olmayan kişidir.. Zira oturulsa dahi temeli çürük bir sandalyeye oturduğunun farkında olmayacak kişidir..

Yıl 2018 oluyor.
Hâlâ şifre muhabbeti yapan çiftler yoktur inşallah. :T:

Güven üzerine kurulması gereken bir şeyde bu tür şifre isteme muhabbetleri çok bayağı geliyor.

Vermem ama alırım vermezse ayrılıkla tehdit ederim dünyayı dar ederim burnundan fitil fitil getiririm

Şu ana kadar şahsen benim öyle bir derdim olmadı. Özellikle son zamanlarda :)

eğer ciddi bir ilişki olacaksa ; insandır kafasında soru işaretleri olabilir. Bakmak isteyebilir ; olayın ciddiyetine göre , değil facebook bütün şifrelerimi verebilirim.Çünkü kaybedeceğim , üzüleceğim bir durum yok.

Ben şifre istemeden genel de direk içeri dalardım.Şapkamız beyazçık sonuçta :krtlç:

Bi gülesim geldi.

Feysbuku da üstüme yapacak ! Daha dur yeni başlıyoruz .d

Komplekslidir, erkekse bamya, kadınsa vajinismus olması muhtemeldir, anında terk edilmesi ve başka pompa istasyonlarına demir atılması icap eder.​

Geri