Sevgilisinin Çantasını Taşıyan Erkek

🕒 Konu sahibi 23 saat önce aktifti
elim kolum cok doluysa, hastaysam veya cantam cok agirsa o zaman tasir, hosuma da gider

Çantasını taşıyabilecek bir sevgilisi olduğunu düşünürsek şanslı erkektir, yarın bir gün kucağında çocuk taşıması muhtemeldir :dd

bu konuya bişey yazdım mı bilmiyorum hiç huyum değil geçmiş sayfaları deşmek ama kız çantasını erkeğe taşıttırmayacak kadar kompleksiz yorulunca beni kucağına almasına izin verecek kadar da romantiğim :)))

Nezaketen hep sorsunlar ama biz hiç taşıtmayalım.

Ben taşıtmaktan hiç hoşlanmazdim ama yorulunca 2 dir taşıyor ses etmedim jfjvkm

anneye pazara giderken yardım etmeye erinen,hatuna gelince bir öpücük adına alttan alma olarak kullanan hayırsızlarda var...

Geçenlerde Yurt dışından bir kız arkadaş gelmişti Yabancıdır kendisi,erkek arkadaşı da samimi bir dostum olur şakasına çantanı taşıtsana dedim centilmenlik yapsın biraz falan gibisinden konuştum.

Kızın cevabı aynen şu ; Neden taşısın ki? Benim çantamı bir başkası niye taşıyor anlamadım ben dedi yarım yamalak bir Türkçe ile , sonra Türk kızları genelde taşısın ister dedim( Tanıdığım çoğu kız taşımıyor diye trip bile attı o derece) , sonra kızın cevabı yine şaşırttı beni , elim sakat değil ki ben taşırım sonuçta bu benim çantam dedi.

Vayy be dedim sonra :şekil:

o çanta hangi ara ona geçmiş anlayamadığım durum :D hatta çanta alirken ona fikrini sorarim nasil olsun diye o tasiyacak cünkü :p

bakışlar o çantada oluyor ya kalabalık yerlerde
sanane hem dimi?

her şeye bi refleks var arkadaş :D

3,5 adım taşıdı diye erkek erkeklikten çıkmaz elbet bu kadar kompleksi davranmaya gerek yok kalkıp yol boyu kızlar gibi taşıncak değil ya :D

böyle kompleksli olanlar kötü zamanda nasıl yanında olurlar bazen düşünürüm

Annemin tasirim bazen. :T:

çok kısa süreliğine taşıdım olabilir böyle şeyler .d

Hiç üşenmedim okudum mu baştan sona ne)Bey elidir,kaşık sapından eğilmez beyler))))

Erkeklige(!) b.k surecez diye birak canta tasimayi, cocuk arabasini surmeyen bir erkek kisisi taniyorum. Bu kadar takinti yapmaya gerek yok ne erkekligi eksilir ne bise kaybeder. Kadin da tasiyamiyacagi kol cantasini neden yanina alir onu da anlamis degilim. Aman bana ne gece gece ne dert ediyorsam :D

Geri