Sevgilisinin Bikini Giymesine İzin Veren Erkek

• Kullanıcı eliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4730 gün önce görüldü
Mayo hatta mayokini tercihim, bikini her zaman itici gelmiştir bana. Hadi diyelim ki adam izin verdi ortam düzgün ve mekan buna uygun, kadın bunu abartmıyorsa sıkıntı yok. Bazı kadınları görüyoruz incecik bir ip ile tutturulmuş avuç içi kadar bikiniler giyip boy gösteriyorlar ki bunda tamamen hemcinslerine hava atma durumu seziyorum (hele bir de fiziği düzgünse aman aman =) )

Kim soruyor bunları sevgiliye ben onu anlamıyorum. Ne alaka yani.

cancağızım giysin
türbanla güneşlenicek değil ya.

Konuda "izin vermem" diyen erkekten çok, "erkek olsam izin vermezdim" diyen kadın var. Yapmayın hanımlar.

Bana öyle geliyor ki izin vermem, yaptırmam, giyemez diyenlerin hiçbirinin zaten böyle bir ortamı olmamıştır. Muhtemelen olmayacaktır da. Dolayısıyla oturup düşündüğünde çok uzak bir ihtimal gibi geliyor. Halbuki barzoların doluştuğu aqua park'lara değil de, azıcık parayı kıyıp sevgilisiyle daha düzgün bir yere giden adam görecek ki, rahatsız olma ihtimali günlük hayatında bi cafeye oturduğu zamankinden çok da farklı değil.

Raskolnikov, o kadar guzel aciklamis ki noktasina virguluna katiliyorum.

Bu yasima kadar sevgililerim oldu, normal kiz arkadaslarim, kuzenlerim hatta kiz kardesim vs vs denize de havuza da gittik bana bir tanesi bile bikini giyebilir miyim diye sormadi.

Sorsa anlamsiz olur. Tercih onun istedigi gibi giyinir.

Bunlar izine tabi değil la karabaşlar :) siz anlamiyorsunuz olayı.

Hani kibar feyzo damada soruyor ya "kaça aldın avradı" diye.

"Beleş" olduğunu öğrenince suratına bı ifade oluşuyor.

Hah. İşte sizin surat ifadeniz o karabaşlar. Hahahahaha [emoji23]

"erkek olsam izin vermem" diyen kadınlara şaşırmamak lazım, "giyemezsin konu kapandı" diyen barzoları yetiştiren anneler onlar sonuçta. erkeği anne şekillendirir ve bu ülkede en büyük kötülük kadının kadına yaptığı kötülük. daha fenası yok.
sayın çomarlar, sizden izin istemiyoruz ama siz izin isteyecek "tamam aşkım izin vermiyorsan giymem" diyecek birini elbette ki bulursunuz.

İzin istemem eşek kadar oldum tasasını çektiğim muhabbetlere bak, bünye kaldırmaz böyle şeyleri ljkhlf

Veririm tabi. Niye izin vermicek misim ben moderen bir adamim.

Evde istedigi kadar giysin bikini mikini falan.

Hatta modern otesiyimdir ben. Ustsuz bile gezebilir. .d

Hande Ataizi'nin hela pencerisine sıkışmış görselini andıran avatar kullanan Hn (ne uzun nik oldu haa). yine kızmış. :alkis:

İç oğlanı ne demiş bu konu hk. bi bakayım.

Şanslı kız mı demeliyiz???
Haşema giyin kızlar.

İzin vermeyen erkek neyse izin veren erkek de odur.

Sevgilisinin iznine tabii olan kızın derhal ayrılması gerekiyor. Kendine gel kızım aç gözünü, hiçbir şey için izin almak zorunda değilsin.
İzin vermişmiş. Sen kimsin lan?

Ha tabi ataerkil toplum anlayışı erkeklerin olduğu kadar kızlarımızın da kanına işlemiş. Erkeği onu korusun, kollasın, sahiplensin, sevdiğini onu kıskanarak, kısıtlayarak göstersin. Kendisi hiçbir şey yapmasın. Özgüvenini erkeğin eline bıraksın.
Kızlar da bundan hoşlanıyor biliyorum. Yapmayın kızlar ben erkek olarak üzülüyorum bu halinize. Hayat sizin.

Geri