Sevgilisinin ayağını yıkayan kız.

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Şüphesiz ki biz sizi ayak yıkayın diye gönderdik!
Bkz: Ayağının suyunu içeyim Aliğğim ss

Bir ayak fetişidir aldı başını gidiyor. Hadi hayırlısı :p Sevgilisinin ayağını yıkayan kız büyük ihtimalle ve kuvvetle muhtemel severek yıkamıyodur. Ya tırsıyodur ya da piskolojik sorunları vardır. Ya da fetişlerdir ikiside :D Bunlar hep sıkıntıdan işte.

sevgilisinin ayağını yıkayan kızın ben olmadığım kesindir.Eşin olsa bir yerde neyse de sevgili sevgililiğini bilsin...

Ayak yıkamak/yıkatmak hastalık haricinde elzem bir durum değildir. Bunu yapan kız tamamen fantaziden yapıyordur. Tasvip etmesem de herkesin kendi tercihi tabii.

Bence gereksiz bir eylem.. Bunu yapan kız neyse de, bunu yaptıran erkeğe bu hareketi yakışmaz. Kızlar sevilmek, el üstünde tutulmak için vardır. :)

Ben aşkım diyeceğim birine böyle bir davranışı yakıştırmam. :)

bu her ne kadar erkegin yukseltilip kadinin alcaltildigi bir durummus gibi gozukse de isin asli bu degildir.

siz bunu filmlerde gordunuz. filmlerdeki o erkek, senaryoda kaba, anlayissiz, ahlaksiz, dış dünyada keyfine ve uckuruna duskun, evinde ise firtina estiren, bencil ve daha otesinde gosterildi. kadin ise ezilmis, alcak bir canli gibi gosterildi.

oysa anadoluda gercek cok baskaydi. Anadolu insani cok eziyetler ceker. Sabahtan aksama kadar cok calisir, cok yorulur. Evi icin kendini yıpratır, erken yaslanir. Ayaklarinda derman kalmaz. Cocuklarina bir ayakkabi alacak olsa ay sonunu getirmekte zorlanir, acik verir.

Boyle yurege sahip olan babalarin ayaklarini yikayan anneler, bunu merhamet ettikleri icin yaparlar. Anadolu insanini hafife almayin. Onlarin cektigi eziyeti internette bulamazsınız.

O yıkasın ben niye yıkayacakmışım.

Benim ayak masaj aletimi devreye koyarız. :sırıt::sırıt:

Hem yıkar hem dinlendirir.

Çok iyiyim.d

Yikasin bence Ophelia beybisim:aeg: ne var, sahibinden tertemiz, az kullanilmis, 38 numara ayak:aeg:

Geri