Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Analizimin yanlış çıkmasından keyif duyarım.kelime haznem kıt değil yanlış anawliz
sırf entel görünmek için fazla betimlemek ve uzatmak komik geliyor sadece :d
ayğkk uzun uzun yazdım çok HAWliyim) gibi bir vibe uyandırıyor
Bir hapishane modellemesi..Panoptikon ne demek?
ciddili soruyorum...
Teşekkür Ederim. Biraz kendinle çelişip, okumuyoruz diye diye okuduğunu ifade ettiğin için..biz ego ya ankara da otobüs diyoruz cidden... nokta atış ı, tebrik ederim...
tamam tamam küstün sanmıştım yazı yazıyormuşsunAnalizimin yanlış çıkmasından keyif duyarım.
Gerçekten bulunduğunuz "Panoptikon" içerisinde bu kadar görünürlük ve görüntü odaklı mı okuyorsunuz ? Velev ki ben bir gösteri yapıyorum ? Entellik ,kemlik, kümlük ? Önemli olan odaklanılması gereken ben miyim ? ifadelerin içerisine koymaya çalıştığım anlam mı ? Yada farklı sunduğum fikrin düşüncenin içerisinde gezinmek yerine bunu sunuş biçimine odaklanmanız ? Hayata sadece sunumdan bakıyor olmanız sizde bir şeyler uyandırmamalı mı ? Benim konum uzun yazmak, kısa yazmak değil. Benim düşüncem ve bakış açım; yazmayı ve okumayı sevmek üzerine. Forumlarda bildiğim kadarıyla, yazıların zenginliği ile kaliteli hale gelir. Ayrıca hiç sevmediğim bir tutumdur, insanları yargılama ve yorumlama merciine kendini koymuş insan taneleri..
Hepiniz biriciksiniz, hepinizin kendi tercihleri ve hayatı okuma biçimleri vardır. Saygımı sunarım...
Okumaya bu kadar uzak olmanız, üzücü.
Ama anlamaya uzak olmanız çok daha üzücü.
İfade ettiğim konuya odaklanmak yerine ; Ti'ye alıp Rap parçasına ? Konuda oluşturulan ve üretilen kelimenin? İçeriğinde ne olması gerektiği yerine, kendi Ego'nuzun otobüsüne binerek bir yolculuğa çıktınız ?
Kimseyi kırmak incitmek ve küçük hissettirmek için yazmıyorum. Böyle biline..
Arada bir zülfiyare dokunurum
Tam yerine rast gelirse de manzaramı koyarım.
Dileyen okur, dilemeyen keyfince...
ben dalga geçmelik malzeme aradımTeşekkür Ederim. Biraz kendinle çelişip, okumuyoruz diye diye okuduğunu ifade ettiğin için..
Çok umut verici : )
Ankara'ya Selamlar.
Labebe'giller baş tacımız.
sadece şurayı okumam yetti..İfade ettiğim konuya odaklanmak yerine ; Ti'ye alıp Rap parçasına ? Konuda oluşturulan ve üretilen kelimenin? İçeriğinde ne olması gerektiği yerine, kendi Ego'nuzun otobüsüne binerek bir yolculuğa çıktınız ?
Siz nerelisiniz ?Teşekkür Ederim. Biraz kendinle çelişip, okumuyoruz diye diye okuduğunu ifade ettiğin için..
Çok umut verici : )
Ankara'ya Selamlar.
Labebe'giller baş tacımız.
Hoş buldum. Teşekkür Ederim.tamam tamam küstün sanmıştım yazı yazıyormuşsun
gitmemene sevindim... hosgeldin
yok genelde oyuncaklarım maket malzemeleri oluyorEğlenme biçiminiz ve oyuncaklarınız insansa , oynamaya devam edebilirsiniz.
Aldırış etmem : )
Arayıştadır insan : ) Kaybolmaman güzel..ben dalga geçmelik malzeme aradım
sadece şurayı okumam yetti..
ben size teşekkür ederim.....
Mimari bir oyunsa ne güzel, severim Gauidi ruhlu gidileri.. : )yok genelde oyuncaklarım maket malzemeleri oluyor
Saygılar ; Hörmetler. : )))Ekli dosyayı görüntüle 98531
esenlik ler diler im
Alanya; Yörüklerinden..Siz nerelisiniz ?![]()
Güzelmiş çoban bey :dAlanya; Yörüklerinden..
Bir keçi çobanı..
@Frithjof ile tanışmanızı öneririm bence çok güzel sohbet edersiniz
İşte bu kadar hadi alin nadanlığınızı dağılın kjkjkjBir hapishane modellemesi..