Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kıskanınca da kro diyoruz yavrum ..Erko dedigin kiskanir
Kıskansın dedim kisitlasin demedim canımmmKıskanınca da kro diyoruz yavrum ..
İçten içe kıskanabilir bana belli etmesin de xdKıskansın dedim kisitlasin demedim canımmm![]()
Millet çatır çatur flört eskitiyor, sende hâlâ tık yok.Kıskançlıktan anladığınız kıskanınca kemiklerinizi kırmaksa evet sevgi göstergesi değil... hfjhf
Yok mu zengin Adanalı. Şöyle gizli gizli takılalım fjjfjfnMillet çatır çatur flört eskitiyor, sende hâlâ tık yok.
Patlat artık şu bombayı..
Var, olmaz mı. Bizim müşterilerin çoğu tarım ile ilgileniyor.Yok mu zengin Adanalı. Şöyle gizli gizli takılalım fjjfjfn
Takılıyorum ya. Evet ben gizli yapamam. Saklayamam. JdjndVar, olmaz mı. Bizim müşterilerin çoğu tarım ile ilgileniyor.
Gizli ne ya, sen öyle yapmazsın. Çatır çatır yaşarsın aşkı..
Yılların özlemi var, yer yerinden oynayacak.. sana kefil olurum, başkası olsa asla.
Nasip diye diye ömür bitti canım, artık hamle yapma zamanı..Takılıyorum ya. Evet ben gizli yapamam. Saklayamam. Jdjnd
Şaka yaptım ya. Nasip artık...
Birazı benden kaynaklı galiba aslında. Kıymetimi bilmeyenler sonra arkamdan başkalarıyla olan muhabbetlerime ekmek banar ya da ağlayarak günlüğüne de yazabilir... hdjdjfNasip diye diye ömür bitti canım, artık hamle yapma zamanı..
Yok mu gözüne kestirdiğin birisi.. oltayı at bekle, bir şey derse haber ver döveriz..
Antik çağda yaşasan tanrıça olurdun.. bu çağ senin kıymetini bilmiyor..
Ay tanrıçası Ayşo![]()