Sözlük Sevgilisine veya sevmediği kişiye büyü yaptırmak.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Bu domuz yagi olayini bende duydum. Elbiselere felanda surmeye calisiyorlardi.

Allah islah etsin, ne diyeyim.

Kendi meziyetine güvenmeyen,insancıl tarafından yoksul,bencil arzusunu başkasının iradesinden önce gören,Allah'ın kati bir şekilde lanetledigi bir yola tevessül eden insanların vay haline.
Bana iradesiyle gelmeyen birini nereye kadar tutabilirim ki? Saçma sapan şeytani bir yol.

bu büyüye falan cidden inanan var mi? aglamak istiyorum sayin seyirciler :/

Sade hanıma büyü yapıldığına inanıyorum.. büyüyü bozacak şeyi biliyorum ama söylemem.

Muhtemelen kedi bacağı büyüsü, yada topal solucan. Kısmet kapanmış, erkek eli tutman mümkün değil. Artık evde kaldın kabullen ve öyle yaşa, sağ kaş hafifçe seyrek ya senin işte büyü var.. geçmiş olsun ne diyelim.

sana slime fırlatan denizanası büyüsü yapıyorum biraz zeka seviyen yükselsin.

Mage'lerin her zaman güçlü olduğunun kanıtıdır. Priestlere ölüm.

Büyüyü şöyle düşünün ; Kişinin dna sına dışarıdan müdahale gibi. Böyle bir durumda o kimse mutant değişime maruz kalır ve henüz yararlı mutant keşfedilmemiştir. Yani kişinin dna sına zarar verirsiniz.
Büyüde de durum böyledir. O kimsenin ruhsal bütünlüğüne müdahalede bulunmuş olursunuz. NİYETİNİZ KÖTÜ YA DA İYİ FARK ETMEZ.
Bunun farkında olarak sevdiğim bir kimseye bu kötülüğü yapmam. Sevmediğim kimse içinse aten uğraşmam.
İlle de haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız beddua edin geçin. ( Etmemeniz en güzeli )

Evet arkadaşlar dün okey oynadığımız masa maalesef büyülü masaydı :) taşların hiçbiri birbirine benzemiyor ve bir ağırlık vardı üzerimde..
Neyse bugün abdesti aldık, hayır duamızı ettik ve güne başladık.
Cuma saatini bekliyorum, hayırlı cumalar.. kışkış cinler kışkış haah.

Bu ara çok meşhur büyü işleri çocuklar, herkes dikkatli olsun..
Forumda fala, burçlara inanan çok ama büyü deyince hafife alıyorlar..
Ne büyücüler var bilseniz, forumdaki büyücüye bakmayın siz ahaha.

Büyü müyü uğraşmam. Haksızlığa uğramış ve âh ettiysem bir şekilde çıkarıyor rabbim. Çok şükür. Allaha havale ederim ben kızsam, kırılsam, üzülsem de…

Geri