Sevgilisine 'kapan' diyen erkek.

Z
  • Kullanıcı Zeyna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Kapalı kız isteyen ama açık sevgili edinen. Evleneceği zaman da 'kapan' diyen dengesiz.

Sevgilisinin demesine gerek yok, kapanmak isteyen kapanır zaten zoraki olmaz..

Dini anlamda müdahale edecek kadar samimi olmuş olmaları muhtemeldir.

Kızı açık sevipte sonradan kapanmasını istemesinin erkeğin aile yapısıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Kız kabul edip kapanırsa evlenirler,yoksa bir süre sonra ayrılırlar.

Mantıklı açıklamasını bulamadım ben.
Bu tipler yüzünden sevgilisi varken kapananların da böyle bir baskı sonucu kapandığı düşünülmektedir. :pat:

Kendisi de at gözlüğü de takacaksa uygundur.

Açık sevmiştir, bağlanmıştır başta ciddi düşünmeyip sonradan ciddiye bağlamıştır mecbur kalmıştır. :T:

olm kız dediğinin saçını okşayacaksın, buklelerine parmak dolayacaksın, kızın saçını kirlenmesin diye streç filme sarılmış babanne kumandası girip sardırıp napıcaksınız.

Dükkanın önünde çayını yudumlarken 16-17 yaşındaki kızları kesmekten çekinmeyen erkektir.

Az önce arkadaş meclisinde aramızda tartıştığımız bir konuydu tam üzerine denk gelmiş :)
Tuhaf bulmuşumdur ve anlam verememişimdir.

kapmaktan kapan (kapan kişi) diye girdim konuya
bi erkek sevgilisine niye kapan(nesne olan kapan) desin ki diye de kafam karışmıştı

fare kapani geldi aklima, sevgilisi guzelim erkegi kapmis helal aferin diye dusundum

kim kimin sevgilisini kapmış diye daldım, utandım, çıkıyorum :dyg:

Bir ben mi fare kapanı diye anlamışım konu başlığını

Daha din kurallarinin zorla degil, isteyerek yapilmasi gerektigini idrak edememis erkektir.

Karsidakinin dusuncelerine, yasam tarzina saygi gostermeyen erkektir de ayni zamanda.

Medeni bir şekilde böyle bir istekte bulunuyorsa bence gayet normaldir. Yanlız zorlayici nitelikler devreye giriyorsa bunun sonuçları ve bedeli çok ağır olur.

Geri