Sevgilisine atkı ören kız

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 894 gün önce görüldü
örgü atkılar sadece kadınlara yakışıyor bence, erkekler örgü atkı takınca ya mafyaya benziyor ya ilkokul çocuğuna hatta bazısında da çok dişil duruyor. bi anda herkesi karşıma aldım sanki… ama öyle. çok çok tarz biri değilse erkekler hiçbir şekilde atkı kullanmamalı ya, erkek adam üşümez kardeşim üşüyorsa da içlik giyer, bere takar ama bereyi de örgü tercih etmemeli çünkü onda da ya balıkçıya benziyorlar ya kapkaççıya. güne ne kadar sevgi dolu uyanmışım, maşallahlandın melo…

okurken Yeşilçam film serisi ile film şerdidi gibi geçti gözümün önünden balıkların taze mi diye şarkı söyleyen Türkan Şoray mı desem yoksa elinde silahı boynunda kaşkolu ile racon kesen Kadir inanır mı desem sayende bende enerjik bir o kadar hayalperest başladım güne merci

Sirganı şırdan diye okudum, bu ne garip bir romantizm anlayışıdır diyordum kendi kendime.

“Balerin kadın sevgilisine akşam yemeğinde şırdan yapıyor.” promptunu yapay zekaya versen görselini çizemez.

Edit : Googleda sirgan ne diye arattim. Isırgan ve şırdan çıktı. Umarım sevgilinize gerçekten şırdan yedirtmiyorsunuzdur biraz tehlikeli ve çokça eğlenceli bir akşam yemeğinde.
hahah suraya bir goz at istersen: Isırgan Otu Yemeği/Çorbası (sırgan) tarifi

Çok şükür böyle talepleri yok ama bilsem ve yapsam “bakın bunu bana kim ördü” diye dolanır kfjf Ben yenebilecek şeyleri yapmayı tercih ediyorum, ilk yaptığım şey de kakaolu kekti zaten… Şaka bir yana bana romantik geliyor böyle şeyler, belki doksanlar çocuğu olduğum için. Ama bende öyle bir sabır ve beceri yok işte:d

inek memesinden süt sağan kadınla aynı paraleldedir zira sevginin her hangi bir kalıba ihtiyacı yoktur...

"Seni şimdiden gereksiz ilgimle şımartıyorum ki kendini olduğundan daha değerli hisset sonra beni beğenme diye adım atıyorum".

Hiç atkı örmedim. Yıkayınca çekiyor zaten el örgüleri...

Kalmadı artık bu kızlardan. Emek olmadan yemek peşinde hepsi.

Geri