Sevgilisine atkı ören kız

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 894 gün önce görüldü
Atkı ören değil ama hediye eden olmuştu.
Bir keresinde de kitap fuarında ilk kitabı okuyan eski bir tanıdığım bana hediye not defteri almıştı. Not defterinin kapağına kitapla ilgili bir nakış işlemişti.
Hala saklarım ve hala cesaret edip kullanmadım.

Başına çorap örmeyi tercih ederim…

benim oyle marifetlerim yok, ama cok hos, biraz komedi, biraz tehlikeli ve cokca eglenceli bir aksam yemegi organize edebilirim ve sirgan yemegi yedirtebilirim? :emoji_blush::emoji_angel:

benim oyle marifetlerim yok, ama cok hos, biraz komedi, biraz tehlikeli ve cokca eglenceli bir aksam yemegi organize edebilirim ve sirgan yemegi yedirtebilirim? :emoji_blush::emoji_angel:
Sirganı şırdan diye okudum, bu ne garip bir romantizm anlayışıdır diyordum kendi kendime.

“Balerin kadın sevgilisine akşam yemeğinde şırdan yapıyor.” promptunu yapay zekaya versen görselini çizemez.

Edit : Googleda sirgan ne diye arattim. Isırgan ve şırdan çıktı. Umarım sevgilinize gerçekten şırdan yedirtmiyorsunuzdur biraz tehlikeli ve çokça eğlenceli bir akşam yemeğinde.

Son düzenleme:
örgü atkılar sadece kadınlara yakışıyor bence, erkekler örgü atkı takınca ya mafyaya benziyor ya ilkokul çocuğuna hatta bazısında da çok dişil duruyor. bi anda herkesi karşıma aldım sanki… ama öyle. çok çok tarz biri değilse erkekler hiçbir şekilde atkı kullanmamalı ya, erkek adam üşümez kardeşim üşüyorsa da içlik giyer, bere takar ama bereyi de örgü tercih etmemeli çünkü onda da ya balıkçıya benziyorlar ya kapkaççıya. güne ne kadar sevgi dolu uyanmışım, maşallahlandın melo…

Geri